Hovudside

Hvordan lage en Medieval Wooden Sign

by Walther

Hvordan lage en Medieval Wooden Sign

I løpet av middelalderen, og enda senere, mange inns (barer) likte å ha en dekorativ skilt hengende rett utenfor døren deres å annonsere sin virksomhet. Skiltet ble vanligvis dekorert med et stort bilde av et dyr. Dyret og navnet på vertshuset ble ofte relatert, for eksempel Running Pony Inn eller Sleeping Boar Inn. Alternativt, de noen ganger referert kongefamilien. Disse dager, mange mennesker liker å ha skilt som dette utenfor deres hjem for å dekorere deres verksted eller hage. Hvis du ønsker å gjøre et slikt skilt, er prosessen ganske grei.

Bruksanvisning


•  Kjøp de materialene du trenger fra en lokal jernvarehandel. Har butikken kutte bitene du trenger. De må også kutte en ¼ tomme gjenger i den ene siden (1-tommers side) av hvert stykke tre (unntatt kryssfiner). Disse fire stykker vil danne rammen.

•  Bruk pensler og maling til å male et bilde for "inn" skilt på kryssfiner. Du vil ønske å male det samme bildet på begge sider. Også male teksten for ditt tegn. Deretter male de karmstykker i tillegg. La bitene tørke.

•  Bruk sandpapir og stålbørste til å nøye gi tegnet en litt værbitt utseende.

•  Sett en liten mengde av snekkere lim inn i sporene i tre. Monter topp- og sidestykker av rammen på skiltet, skyve kryssfiner i sporene.

•  Hammer spiker gjennom rammene og inn i kryssfiner. Bruke tre negler på toppen og bunnen og fire på hver side stykke.

•  Skru inn to kroker på toppen av skiltet og hekt endene av kjedene enn dem. Skru i to kroker hvor du ønsker å henge tegn, for eksempel under en arbor eller lysthus. Heng tegn.