Hovudside

Hjem tiltak for å stoppe Birds Fra Flying Into Windows

by Walther

Hjem tiltak for å stoppe Birds Fra Flying Into Windows

Det er deprimerende og urovekkende når ville fugler fly inn vinduene og knekke nakken. Jo bredere glassflate, jo mer sannsynlig at fugler vil vise vinduer som åpen plass, på grunn av den gjennomsiktige og reflekterende karakter av glass, og krasjet inn i dem. Noen fugler se sine egne refleksjoner og prøve å kjempe. Å stoppe fugler flyr inn vinduene, trenger du noe som viser dem glasset er der. Du kan kjøpe en rekke rettsmidler for en permanent løsning, for eksempel netting og ugjennomsiktig filmer. På kort sikt bør enkle hjem rettsmidler redusere eller stoppe fugler drepe seg selv på vinduene.

Tegning Gardiner


Den enkleste og raskeste måten å stoppe fugler blir forvirret av vinduer er å trekke for gardinene eller lukke persiennene. Stedet for å se en tilsynelatende åpen plass, fuglene ser en vegg lignende barriere. Interiøret lyser om natten også desorientere fugler og dette kan være den viktigste tiden å lukke persienner eller gardiner.

Såpe


Denne gammeldags løsning kan se rotete, men det fungerer. Fukt en svamp, gni det mot et såpestykke og trykk den mot vinduet. Lag virvlende mønstre helt til vinduet er helt dekket. Effekten er lik tegning gardiner, med fuglene oppfatter en barriere. En fordel er at de såpeglatt vinduene fortsatt tillate lys gjennom. Du kan tørke dette såpe av senere, når du har kjøpt eller laget en mer permanent løsning.

Tape


Du kan skape inntrykk av at det ikke er noen områder som er stor nok for en fugl å fly gjennom med farget tape. Fugler er i stand til å fly gjennom svært små områder, men. Du må sette farget tape i vertikale linjer ca 4 inches hverandre på tvers av vinduene. Bånd stakk ned med gjennomsiktig tape fungerer også. Horisontale linjer må være tettere sammen. Ha mellomrom på mindre enn 4 inches vertikalt eller to inches horisontalt mellom linjene av tape.

Hawk Silhouettes


Små fugler er den naturlige byttedyr av hauker og andre rovfugler. Derfor, små fugler instinktivt unngå hauk-lignende figurer, selv former du kanskje ikke se så veldig realistisk. Skjær ut en silhuett av en hauk på tynne kort. Det doesnâ € ™ t synes å rolle hva farge kortet er; det er den form som er viktig. Heng den på strengen like utenfor vinduet ditt. Denne løsningen er spesielt effektiv hvis hovedproblemet er fugler kjemper med sine refleksjoner. Sjablonger av hauker er allment tilgjengelig på nettet, hvis du dona € ™ t tror dine kunstneriske ferdigheter vil gi en enda vagt realistisk form.