Hovudside

Hvordan gjør jeg min madrass Harder Do?

by Walther

Hvordan gjør jeg min madrass Harder Do?

Kjøpe en ny fast madrass kan være en kostbar venture. En høy kvalitet dronning madrass sett kan koste alt fra $ 300 til $ 1000, og mer. Over tid kan dette en gang fast madrass bli myk og smidig, noe som kan gjøre for en ubehagelig natts søvn. Å sove på en degradert, myk madrass kan føre til rygg og nakke problemer. Det finnes måter å gjøre en nylig bløt madrass firmaet nok en gang, noe som potensielt kan spare deg hundrevis på en unødvendig utskiftning.

Bruksanvisning


•  Legg en seng bord eller et stykke kryssfiner mellom madrassen og boksen våren. Dette vil bidra til å legge støtte til madrassen uten å føle effekten av de stive materialer. Tre eller plast seng styrene kan kjøpes på mange madrass butikker.

•  Vend madrassen. Mange ganger en madrass vil slites ujevnt og vil være mye fastere på den ene siden enn den andre. Bla en madrass en gang i måneden vil også sikre madrassen slites jevnt, noe som vil gjøre det vare flere år lenger.

•  Fjern madrassen fra sengen, dra den utenfor eller inn i kjelleren og slo den gjentatte ganger med en stump gjenstand, for eksempel en baseball matte. Dette vil bidra til å omstille eventuelle kilder som har blitt vridd eller skadet, og det vil bidra til å spre noen fylling inni madrassen. Denne metoden vil også bidra til å fjerne støvmidd eller allergener fra madrassen, noe som vil hjelpe allergikere.

•  Sett boksen våren under madrassen. Mange ganger madrassen selv er fast og boksen våren forårsaker sagging problemet.

Tips og advarsler


  • Mål dimensjonene på sengen og har et stykke kryssfiner kuttet til størrelse.