Hovudside

Slik feilsøker fjernkontroller for garasjeportåpnere

by Walther

Slik feilsøker fjernkontroller for garasjeportåpnere

Fjernkontroller for garasjeportåpnere mislykkes fra tid til annen. De fleste problemer med fjernkontroller er enten dårlige batterier eller sletting av ekstern kode innenfor åpneren. Gjør noen feilsøking for å se om fjernkontrollen er problemet, eller om problemet er innenfor døråpner. Du vil være i stand til å korrigere mest fjernkontroll problemer bare ved å gjøre en justering.

Bruksanvisning


•  Pek fjernkontrollen direkte mot døren. Noen ganger hvis fjernkontrollen ikke peker direkte til døren, vil utenfor radiosignal avbryte fjernkontrollen.

•  Test åpneren ved å forsøke å bruke veggen push-knappen for å åpne eller lukke garasjeporten. Dersom åpneren ikke fungerer fra veggen kontroll, prøve å justere bilde øynene på bunnen av døren spor. Foto øyne har små LED-lys på baksiden som skal lyse Hvis de ikke er det, justere bildet øye på den ene siden ved å bøye braketten til begge LED-lysene tennes.

•  Ta av batteridekselet på baksiden av fjernkontrollen. Trekket vil enten gli av med tommelen eller har en eneste skrue som fester dekselet. Fjern skruen med en Phillips-skrutrekker.

•  Trekk batteriet ut av fjernkontrollen og plassere et nytt batteri i kontrollen. Sett batteridekselet tilbake på fjernkontrollen. Test døren fjernkontroll med åpneren. Hvis dette ikke løser problemet, kan det hende du trenger å hvile fjern til åpneren.

•  Plasser en gardintrapp under garasje døråpner motor. Finn "Learn" knappen på baksiden av åpneren motor. Det vil være en liten LED-lys ved siden av "Learn" -knappen. De fleste "Lær" knappene vil være i nærheten av opp-og-ned-kraften justeringsskruer.

•  Trykk på "Lær" knappen med fingeren til blinker LED-lampen. Trykker på fjernkontrollen, og lysene på åpneren blinker på og av, og så til slutt til off. Teste fjernkontrollen.