Hovudside

Hvordan Kill Husholdningenes Mugg

by Walther

Hvordan Kill Husholdningenes Mugg

Mugg er en type mugg ofte funnet i fuktige områder av hjemmet, slik som bad, kjeller, kjøkken og gjennomgå mellomrom. Gitt de rette forholdene, vil mugg vokse og trives på mange husholdning materialer, inkludert tre, vinyl, lær, papir og tekstiler. Når du identifisere mugg, rengjør de berørte områdene så snart som mulig for å hindre at mugg elementer fra å bli ødelagt.

Bruksanvisning


Fjerne mugg fra harde flater


•  Fjern fuktighet fra luften ved å kjøre en avfukter eller oppvarming av hjemmet grundig. Dette vil redusere fuktigheten nivå, noe som gjør det vanskeligere for mugg å vokse.

•  Opprett en fortynnet blekemiddel løsning ved å legge en halv kopp blekemiddel per liter vann. Bruk denne løsningen for å vaske malte overflater som vegger og vinduskarmer. For mugg på løvtre, oppløse 05:56 spiseskjeer med vasking brus per liter vann.

•  Bruk en stiv børste til å tørke skrubbe så mye av mugg av de harde flater som mulig.

•  Scrub flatene grundig til de er fri for mugg. Åpne vinduer eller kjøre en vifte for å tørke overflatene raskt når de er rene.

Fjerne mugg Fra Stoffer


•  Rengjør vaskes klær og sengetøy umiddelbart i vaskemaskinen for å fjerne mugg og redusere sjansene for skader stoffet. Legg ikke-klorblekemiddel til vaskesyklusen for å drepe mugg spores.

•  Ta stoppede møbler, madrasser og området tepper utendørs og børst med en stiv, tørr børste for å fjerne mugg og sporer. La disse elementene i solen for å hindre flere mugg vekst. Hvis noen mugg fortsatt, vaske overflaten av elementene med vaskemiddel såpeskum eller en tykk, tørr såpe.

•  Bruk et teppe extractor for å fjerne overflødig fuktighet fra vegg-til-vegg-tepper. Hvis skaden er betydelig, kaller et teppe spesialist for å fjerne tepper og har det profesjonelt rengjort. Underlaget skal inspiseres, også; du kan ha til å erstatte det hvis det er vannskader.

Tips og advarsler


  • Bleach er en potensielt farlig kjemikalie. Vær forsiktig når du bruker det i ditt hjem. Å hindre nese, hals og lunger, åpne vinduer og ta hyppige frisk luft pauser. Og hansker for å holde blekemiddel fra å komme i kontakt med huden din.