Hovudside

Slik reparerer Tre Cankers

by Walther

Slik reparerer Tre Cankers

Et tre canker ser ut som en sprukket område som har nedsunket i barken på et tre. En canker kan raskt spre seg og bli et reelt problem for din treet. Jo lenger det er lov til å spre seg, jo mer sannsynlig er det å forårsake betydelig skade. En canker er kategorisert som en bakteriell patogen. Det består av en bakterie som faktisk oser fra innsiden av treet start på våren. Dette oser er attraktivt for ulike typer insekt, som utilsiktet spredt det hele treet. Måten å reparere tre cankers er rett og slett å kutte dem ut og håper treet overlever gjennom neste sesong.

Bruksanvisning


•  Undersøk treet bark nøye for å fastslå omfanget av canker skade.

•  Vent til treets sovende periode hvis det er mulig. Men hvis skaden utvidet ned stammen, så må du ta affære med en gang.

•  Bruk en beskjæring verktøy for å skjære bort området infisert med cankers. For omfattende skader, kuttet åtte til 10 inches under selve canker.

•  Påfør et desinfiserende middel til beskjæring verktøy etter hver eneste skåret i treet. Ellers vil du spre bakteriell patogen i canker, noe som gjør problemet verre.