Hovudside

Slik installerer en Storm Door Frame

by Walther

Slik installerer en Storm Door Frame

Storm dører er en fin måte å forbedre utseendet av ditt hjem samtidig som det gir beskyttelse til dine ytterdører fra elementene i naturen. Nøkkelen til en vellykket storm dør installasjonen er å sette storm dørkarmen. Installasjon av døren maskinvare og komponenter varierer etter produsenter. Dørkarmen, men følger en universell installasjonen. Det første trinnet er å installere hengselsiden å gi veiledning for de resterende delene av dørkarmen.

Bruksanvisning


•  Kontroller nivået og lodd av header og sidekarmer av døråpningen med et nivå. Mål hengselsiden jamb fra topp til døren terskel med et målebånd. Hengselsiden vil være den side av åpningen motsatt det indre håndtak.

•  Merk av jamb målingen til storm dørhengsel ramme. Skjær hengslet ramme til målingen med en baufil. Plasser hengslene rammen tett mot dørkarmen og header og merk den øverste monteringshullet plassering med en blyant.

•  Trekk hengslet rammen ut av åpningen og bore et hull for festeskruen inn i stenderen med en borkrone som er litt mindre enn diameteren av festeskruen.

•  Fest storm døren til hengselsiden ramme i henhold til produsentens instruksjoner for din modell. De fleste produsenter har hull i kanten av døren for festeskruene for å feste hengslene ramme hengsler.

•  Sett hengslet ramme og dør inn i åpningen med hjelp av en hjelper. Be hjelperen til å holde døren tett mot karmen som du sikre en festeskruen i det øverste hullet av hengslet ramme med en Phillips-skrutrekker.

•  Trykk bunnen av hengslene rammen fast mot karmen og sjekk lodd med et nivå. Tilsette små mellomlegg mellom rammen og karmen for å nivellere og rette rammen. Fest rammen til stenderen med festeskruene.

•  Plasser håndtaket siderammen mot motsatt jamb og lukke storm dør etter at rammen er på plass. Det bør være en 1/8-tommers gap mellom kanten av døren og karmen. Fest håndtaket siderammen til jamb ved hjelp av medfølgende festeskruene.

•  Sett header drypp cap del av stormen dørkarmen mellom toppen av døren og spissen. Bruke et målebånd for å sikre en jevn avstand på 1/8-tommers mellom toppen av døren og dryppkappe. Bruk mellomlegg som nødvendig mellom drypp gap og header ramme. Fest drypp cap til header med de medfølgende festeskruene.

•  Fest rester storm døren maskinvare i henhold til den spesifikke produsentens instruksjoner for din modell etter installasjon av storm dørkarmen.