Hovudside

Hvor å låse opp en Privacy Door Knob

by Walther

Hvor å låse opp en Privacy Door Knob

Personvern dørhåndtak er det du vanligvis finner på innerdører i et hjem. Hensikten med et privatliv dør knott er å gi et signal om at noen har en plass, ikke for å tjene som en sikkerhetsforanstaltning. Med dette i bakhodet, produsenter av personvern knotter ingeniør dem til å gi deg enkel opplåsing fra utsiden. I tilfelle en nødsituasjon, gjør dette at døren låses opp slik at enkeltpersoner utenfor den låste døren for å få døren åpen. Knotter vil ha enten en sving lås eller en trykknapp lås. Den nøyaktige metode for å låse håndtaket vil avhenge av knotten låsestil.

Bruksanvisning


•  Sett inn en lang, liten flat skrutrekker inn i hullet i sentrum av knotten. For en push lås, kan du bruke et stykke wire for eksempel en binders eller en spiker. For en sving lås, trenger du en flat skrutrekker som er liten nok til å passe gjennom hullet.

•  Flytt verktøyet rundt i hullet til du føler det bosette seg i et hakk på innsiden av knott. Hvis du setter pinnen rett inn i hullet, sakte og forsiktig, vil hakket være lett å finne. Med sin tur låser, vil hakket være lik den sprekk i et skruehode. På en trykknapp lås, vil hakket være et lite hull eller hakk i metallet.

•  Sving skrutrekker klokken hvis knotten har en sving lås. Dette vil rotere låsen på innsiden av døren og låse den opp.

•  Trykk ned verktøyet hvis låsen er en trykknapp. Dette vil pop åpne knappen og låse opp døren.

Tips og advarsler


  • Noen knotter kan være vanskelig. Det kan ta praksis for å bli dyktigere på å låse opp et privatliv dør knott. Produsenter av trykknapp låser kan gi spesialverktøy for å låse opp dørene fra utsiden når du kjøper knotter.
  • Denne metoden vil ikke fungere for sikrere låser, som deadbolt låser, kjedelåser og andre typer sikkerhets hjelpemidlene. Deadbolts kan kreve en profesjonell låsesmed for å åpne. Hvis bryteren ikke har en trykknapp eller slå låsen, se installasjonen guide fra dørhåndtak produsenten for nøds låse opp prosedyrer.