Hovudside

Slik feilsøker en Colibri Lighter

by Walther

Navnet Colibri er anerkjent av mange personer som en produsent av kvalitet butangass lightere. Brukes til en rekke av belysningsformål, produserer Colibri en linje av fakkelen lightere, for eksempel, spesielt rettet mot sigar entusiast. Over en periode på tids lightere, inkludert de som er laget av Colibri, kan kreve noen grunnleggende feilsøking for å løse driftsproblemer som følge av normal bruk. Etter noen få enkle trinn kan ofte løse problemer og gjenopprette driftseffektivitet.

Bruksanvisning


•  Hold Colibri lettere og forsøke tenning. Trykk på tenningsknappen, skyv dekselet eller på annen måte slipper butangass og antennes drivstoff basert på lettere design. Observere hvordan eller om de lettere antennes og oppførselen til flammen hvis produsert.

•  Bleed eventuelle gjenværende drivstoff og luft i tanken før du legger butan drivstoff dersom lettere vil ikke antennes. Slå flammen høydeinnstilling til minimum eller minus (-) med en skrutrekker. Tråkk drivstoffpåfyllingsmunnstykke med skrutrekkeren og la bensinrestene og luft å unnslippe.

•  Fyll Colibri lettere med butan drivstoff. Snu den lettere opp ned og trykk på ventilen på butan drivstoff beholderen til fylldyse på lighteren. Tillate tanken i den lettere å fylle med butan drivstoff. Vri flamme kontroll til ønsket innstilling og forsøke å tenne lighteren.

•  Rengjør tennspoler inne brenneren hvis Colibri lysere ikke vil antennes. Plasser retningsmunnstykket på en boks med trykkluft og blåse eventuelle smuss og karbon avleiringer fra tennspoler. Hold munnstykket av den komprimerte luft i minst 1 til 2 inches fra spolene for å unngå skade.

•  Endre flammehøydejustering med en skrutrekker hvis flammen er for høyt eller for lavt. Vri høydejustering mot minus (-) hvis flammen er for høy og mot pluss (+) hvis den er for lav. Gjøre justeringer basert på jobb og personlige preferanser.