Hovudside

Gjør det selv Backyard Dammer & Waterfalls

by Walther

Gjør det selv Backyard Dammer & Waterfalls

Bygge bakgård dammer og fosser kan være en dyr profesjonell landskapsprosjekt. Gjør-det-selv-vann hage prosjekter kan spare penger og gi deg den spesifikke stil hagen din behov. Kvalitetsmaterialer og de riktige verktøyene vil gjøre jobben enkel.

Planlegging


Velg en plassering nøye for hagen din dam og foss. Tilstrekkelig sollys er nødvendig for å ha sunne dam planter og fisk. Velg en plassering unna mange trær for å lage grave enklere. Tilgjengelighet til en stikkontakt er viktig. Hvis det er nødvendig, kan du begrave en pipe og kjøre en elektrisk ledning gjennom det til dammen og fossen. Velger størrelsen på vannet hagen avhenger i stor grad av hva slags planter og fisk du ønsker og hvor mye vedlikehold du ønsker å gjøre.

Materialer


Bygge en dam og foss krever enten stiv eller fleksibel ark dam liner, steiner eller belegningsstein for kantklipping og foss bygging, diverse slanger og rør for å feste pumper og filtre og maskinvaren som er anbefalt for volum og størrelse bakgård vann hage av dere har tenkt å gjøre .

Fosser kan bygges uten en liner så lenge du har flate steiner for å kjøre vann over før det faller tilbake til dammen. Det er plastformer på markedet for å bygge fosser også.

Riktig verktøy for Water Garden Building


The No 1 verktøy er nødvendig for å bygge en kvalitet vann hage med foss er en spade. Hvis du har tenkt å bygge en veldig stor dam, kan det være lurt å leie en liten traktorgraver eller bulldoser fra en jernvarehandel for å foreta den første grave enklere. En spade, hakke og en sterk rake er vanligvis tilstrekkelig.

Hvis du bruker en fleksibel dam liner, kan du bruke et par solide shiffon eller et verktøy kniv til å skjære av noe ekstra. Skrutrekkere kan være nødvendig for å feste slangeklemmer til filteret og pumpen.

Bygge Steps


Begynn med å grave ut hele dammen og fossen formen til ønsket dybde. Fosser krever ikke alltid grave i det hele tatt som de er, av natur, vanligvis reist med steiner eller skitt av bakken.

Plassere dammen liner i dammen, ved hjelp av sub-liner eller sand for å støtte det som er nødvendig. Skyv fleksibel dam liner godt inn i alle kurver av dammen og fold pent. Hold toppen kantene sikre med stein eller brostein på dette punktet.

Bygg økningen for fossen med en haug eller jord av bergarter. Ikke glem å plassere slangen for vannet opp gjennom bunken som du bygger den. Posisjons steiner på en slik måte at det hoper ser naturlig og vil ikke skifte. Vurdere å feste dem sammen med noen form for lim eller silikon for ekstra stabilitet.

Fest alle pumper og filtre som kreves av sine produsenter og plassere dem i dammen på riktig måte. Kontroller at toppen av fossen slangen bøyer seg fram for å gjøre vannet strømme ut mot dammen. En stor, flat stein eller prefabrikkerte brikke vil sikre vannet renner riktig.

Fullfør dekorative kanter av dammen med steiner eller utleggere eller erstatte torv som ønsket. Fyll dammen med vann, slå på alle pumper, vent til fossen for å begynne å jobbe og fylle dammen resten av veien til toppen.

Juridisk ideer for det nye Backyard Pond


For å gjøre en naturlig utseende dam, plante fukt-elskende stauder rundt margene på vannet hagen. Planter som kryper å dekke bakken eller sti over kanten vil myke opp utseendet av stein eller plast kant. Ved hjelp av steiner for fossen i stedet for en plastisk form over en haug med jord vil øke den naturlige skjønnheten. Bakken dekker eller vinstokker kan bidra til å forhindre erosjon.

Viktigst, skjule eller skjule eventuelle eksterne pumper, filtre og slanger med steiner og planter.