Hovudside

Hvordan montere Rullegardiner

by Walther

Rullegardiner består av et ark av stoff eller materiale som brytes rundt en valse bar. En ledning brukes til å trekke den blinde ned, og en låsemekanisme i valsen bar fører en blind til å engasjere seg og forbli i den valgte posisjonen til den er trukket igjen. Montering av en rullegardin er lik montering andre typer persienner fordi prosessen omfatter monteringsbrak på eller i nærheten av vinduet og plassere blinds 'roller bar i parentes.

Bruksanvisning


•  Mål bredden av rullegardiner fra en ende av rullelinjen til den andre. Dette vil avgjøre hvor langt fra hverandre du må plassere monteringsbrakettene. Et nytt sett med persienner vil omfatte festebraketter og instruksjoner om hvordan å montere persienner.

•  Tegn med blyant merkene for plasseringen av monteringsbraketter, fastsatt ved hjelp av målebånd og blinds 'breddemålet. Legg ¼ tomme på hver side til de blinde 'breddemål for å gi plass til å skyve rullestaven på plass. Monteringsbraketter kommer i to typer: de som sitter helt inntil vinduet jamb og de som stikker ut fra veggen eller vinduskarmen.

•  Nivå monterings merkene. Dette kan gjøres ved å plassere en vann-nivå i begge ender av blyantmerker og justering av merkene som er nødvendig i henhold til nivåets opplesninger. Begge festene trenger å bli justert og nivået for skyggen for å fungere ordentlig.

•  Plasser monteringsbrakettene over blyantstreker og bruke enten skruer og en skrutrekker eller spiker og en hammer (det som lås leveres med blinds) for å feste rullegardin er festebraketter på veggen, vinduskarmen eller vinduskarm.

•  Rull opp rullegardiner for å holde blinds ut av veien mens du henge rullen bar i monteringsbrakettene. Sikre blinds i en stram rull med gummi band eller streng.

•  Skyv endene av blind er rullestangen inn i monteringsbraketter. Endene av rullestaven har hannkontakter som passer inn kvinnelige kontakter på brakettene. Henge blinds så rullen åpner til innsiden; Dette betyr at rullen er synlig, og som ikke omfattes av den blinde når sett fra inne i rommet.

•  Trekk streng eller gummistrikk som brukes i trinn 5, slik at du kan skyve en teleskoparm under for å klippe det, slipper de blinde.

Tips og advarsler


  • Hold persienner retraksjonstråd ut av et barns rekkevidde for å unngå utilsiktet kvelning og choking.