Hovudside

Slik fjerner gamle Outdoor Window Innglassing

by Walther

Fjerne vindu glass er ikke vanskelig, men å gjøre det feil kan føre til noen problemer. Både felles fjerning teknikker har noen farer --- oppvarming av gamle glasur kan forårsake brann mens skraping gamle glasur bort kan bryte vindusglass. Med forsiktighet og riktig verktøy, fjerne gammel glasur og reglazing vinduene er en gjør-det-selv prosjekt som vil spare huseiere kostnaden for å erstatte en hel vindu. Som en bonus, er det økt energieffektivitet og gjenbruk av materialer bra for miljøet.

Bruksanvisning


•  Sjekk vinduet for sprekker og fortsette med forsiktighet fordi vinduet kunne bryte mens du arbeider. Hvis du har en sprukket rute og glasuren er løs nok allerede, vrikker glasset ut av vinduskarmen før du fortsetter. Hvis gamle glasur må fjernes først, sted papp over sprakk ruten og tape den med duct tape for sikkerhet mens du fjerner glass. Feie bort spindelvev eller støv fra vinduet ved hjelp av klut og kost.

•  Skrap kitte rest ut fra mellom vinduet og veden hjelp av flat-head verktøy. Bruk denne metoden hvis den gamle glass er allerede løst. Hvis ikke, vil du trenge en varmepistol. Still varmepistol på en lav til middels innstilling og langsomt øke. Hvis du går for høyt, for fort du kan sprekke glass eller skade maling. Varm en seksjon av kitt til den er myk nok til å løfte ut med håndverktøy.

•  Trekk ut og lagre eventuelle glass poeng, til de små metall trekanter som er satt inn i rammen holder vinduet. De er under kitt og vil ikke bli sett på før du tar av det øverste laget av glass. Sett til side for gjenbruk.

•  Fortsett mykgjørende og trekke den gamle glass ut av rammen. Det øverste laget er mest vanskelig å mykne. Selv om det kan være fristende, ikke rush jobben. Å administrere både verktøy og kitt avfall, holde en kaffe kan på stigen. Så kan du bare skrape avfall kitt av verktøyet og inn i boksen mens du arbeider.

Tips og advarsler


  • Når reglazing og ikke erstatte hele vindusglass, er det ikke nødvendig å fjerne enhver flekk av gamle kitt. Bare ta ut de løse og sprukne stykker.