Hovudside

Hvordan å reparere en dårlig Grout Job

by Walther

Har en sprekk i din fugemasse? Er din fugemasse kommer ut? Hereâ € ™ s hvordan å reparere dårlig fugemasse og hindre ytterligere skade. Hvis fugemasse i din fliser har hårfine sprekker det er tid for den å bli erstattet. Lekker fugemasse kan skade den underliggende veggen og til slutt føre til alvorlige problemer. Hvis du har noen skadet fugemasse, sørg for å reparere den umiddelbart.

Bruksanvisning


Hvordan å reparere en dårlig Grout Job


•  Kontroller at du har riktig størrelse meisel for å fjerne fugemasse. Ved hjelp av en meisel som er for stor kan resultere i ødelagte fliser. Satt og vinkle meisel mellom flisene. Ved hjelp av en hammer, gjør kontrollerte raske små dunk til meisel. Disse kranene vil sprekke og drive ut den gamle fugemasse. Merk: Få så mye av den gamle fugemasse ut som mulig. Tørk av fliser og fugemasse-linje med en ren tørr towel.Chipping ut den gamle fuger er den vanskeligste delen av å erstatte dårlig fugemasse. Målet er å chip ut den gamle fugemasse uten å treffe og bryte flis. Ta deg god tid og gjøre langsomme bevisste grep for å hindre skade på tilstøtende fliser. Sørg også for å bruke briller for å beskytte øynene.

•  Begynn å sette i ny fugemasse. I en liten plastboks mix (ifølge bruksanvisningen) nok fugemasse for å dekke området blir erstattet eller noen små føtter, avhengig av hva som er mindre. Du dona € ™ t ønsker å blande store mengder fugemasse som det vil begynne å stivne før du kan fullføre jobben. Mørtelen bør være lik konsistensen av peanøttsmør

•  Hell fugemasse over rene fliser. Ved hjelp av en gummi fugemasse flyte presse fugemasse mellom flisene. Fortsette å gå over flisene med fugemasse flyte inntil alle plasser er fulle av fugemasse. Bruk fugemasse flyte å rengjøre overflødig fugemasse ut av fliser som du arbeider. Sørg for å rense overskytende fugemasse ut av din flyte med hver passering.

•  Når fugemasse områdene er full bruk en fuktig svamp til å fullføre din fugemasse. Flytte diagonalt kjøre svampen over innstøpte leddene. Rense svamp etter hvert sveip. Sørg for at svampen forblir fuktig, ikke våt. Tørk fuging materiale av flis overflaten. La mørtelen tørke i henhold til instruksjonene, deretter tørke flisen med en myk, tørr klut.