Hovudside

Angrep av Hvite Bugs på en Birch Tree

by Walther

Angrep av Hvite Bugs på en Birch Tree

Bjørk (Betula spp.) Er en grunne røtter, løvtrær med en moden høyde på 30 til 65 fot, avhengig av variasjon. Bjørketrær foretrekker en sur jord og områder med delvis sol som vil holde røttene kjølig i varmen midt på dagen. Trærne er utsatt for angrep fra en hvit bug.

Identifikasjon


Bjørketrær er utsatt for angrep fra bladlus. De myke funksjonsfriske, pæreformet insekter er svært liten i størrelse og er ofte dekket av en ullen til voksaktig belegg. De vingeløse eller bevingede insekter har lange ben, antenner og piercing munn.

Skade


Bladlus bruker munnen til å suge saft eller plantesaft fra anbud planteområder. Skadedyr samler seg i store tall på bladundersiden og stengler. Skade er preget av krøllet, forvrengt og gulnet løv. Unge skudd er forkrøplet i vekst. Når de spiser, skadedyr skiller ut klissete, honeydewlike stoff som fremmer vekst av sotet muggsopp på berørte planteområder.

Kontroll


Vi presenterer naturlige predatorer som snylteveps, lacewings og syrphid fluer i berørte trær er en biologisk kontroll alternativ for bladlus. Beskjære og fjerne tungt befengt tre områder. Soppdrepende kontroll alternativer inkluderer bruk av acephate, permetrin og malathion.