Organiske måter å tjene tregulv Shine


Organiske måter å tjene tregulv Shine

Parkett er en velsignelse i mange hjem. Ikke bare er det holdbart og lett å rengjøre, det er en tidløs stil som vil koordinere med både en tradisjonell eller mer moderne plass. Hvis du ønsker å gjøre gamle gulv skinne, har du kanskje tenkt at du må stole på harde voks eller rengjøringsmidler som inneholder giftstoffer. Men hvis du ønsker å ta en mer grønn tilnærming til å gjøre din etasjer skiller seg ut, bør du vurdere organisk, alle naturlige alternativer som er like lett på budsjettet som de er på miljøet.

Vegetabilsk olje og eddik


Olje og eddik er ikke bare nødvendigheter for din salat bolle, bør de også være stifter i din mopp bøtte. Destillert hvit eddik blandet med vann gjør en kraftig naturlig løvtre renere. Ordinært vegetabilsk olje vil fungere godt for dette formål. Å bruke, kombinere like deler vegetabilsk olje og hvit eddik. Kombinere godt med en skje. Hell eller spray på gulvet og deretter bruke en mopp å fordele blandingen over gulvene. Treet vil absorbere oljer og ta på en sunn glans uten bruk av sterke kjemikalier.

Linfrø / Flax Seed Oil


Linolje, eller linfrøolje som det kalles, er en annen kraftig gulv renere med muligheten til å gjøre tre ser sitt beste. Ikke alle linolje produkter er organisk; de som er vil bli angitt på etiketten. Denne kraftige væske påføres direkte på treverket med en mopp eller varm klut for å skape intense umiddelbar glans. Oljene trenge inn i treet raskt og enkelt. Både rå og kokte varianter av linolje vil holde godt for lang tidsperiode.

Lemon Oil


Sitron er en favoritt gulv og møbelpolish ikke bare for sin kraftige skinner evner, men også på grunn av sin friske sitrusduft. Sitron olje er ikke så budsjettvennlig som andre organiske renseløsninger, så det er mer økonomisk å bruke sparsomt ved å legge til et par dråper til din vanlige organisk mopp vann eller å konsentrere olje på ett skadede området. Dette vil legge glans samtidig skape en innbydende aroma. For intens glans, utarbeide en blanding av 1/4 kopp sitronolje og en gallon av varmt vann i en bøtte. Bruke en mopp for å fordele blandingen over gulvene.

Maisenna


En annen ting du måtte ha i kjøleskapet eller pantry er også godt egnet til bruk som et gulv skinne, og det er maismel. Dette pulver er ikke bare et fortykningsmiddel, er det et avfettingsmiddel. Etter at du har vasket eller sprayet din løvtre med oljer, følger med en meget lett dryss av maismel. Gni forsiktig i pulveret med en ren, tørr og myk klut til å trenge inn i oljer og gjøre gulvet glans.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler