Hovudside

Hvitløk Spray for Lopper

by Walther

Hvitløk Spray for Lopper

Lopper er plagsomt skapninger som lever av dyreblod, opphold på kroppen sin og hjemsøke hjem, hage, møbler og tekstiler. Det er flere kjemiske sprøytemidler, juice og tabletter som kan hjelpe å bli kvitt loppene, men noen av de kjemikaliene som finnes i dem kan være skadelig for ditt kjæledyr, barn og miljø. En av de naturlige måter å bli kvitt loppene er en hvitløk spray, som er fri fra enhver form for kjemikalier og dermed trygt for kjæledyr og familie.

Hvordan det fungerer


Hvitløk har antibakterielle og antiseptiske egenskaper som ikke er gunstig for lopper. Akkurat som mennesker, lopper også ikke liker lukten av hvitløk. Når sprayet på kjæledyr, vil lopper på kjæledyret huden gå bort.

Making Spray


Bruk hvitløk spray ikke bare for PETA € ™ s pels, men også i deler av huset som har blitt infisert med lopper, inkludert tepper og møbler. Terninger litt hvitløk og holde den i varmt vann i noen minutter. Sil ekstrakt og hell det i en sprayflaske. Gi kjæledyret et bad og spray løsningen på den, på møbler, tepper og kjæledyr sengetøy og klær. Hvitløk lukter vil nøle på, og hvis du ikke ønsker det, tilsett litt mer varmt vann til løsningen.

Fordeler


En av de store fordelene med å bruke hvitløk spray er at det er 100 prosent naturlig og ikke involverer bruk av kjemikalier eller giftstoff. Når kjemisk-baserte spray brukes på PETA € ™ s kroppen, kan det fjerne lopper, men kan også forårsake andre hud eller helse-relaterte problemer. En annen fordel med å bruke hvitløk spray er at det er miljøvennlig som ingen sterke kjemikalier blir brukt i den. De fleste kjemiske-baserte spray eller behandlingsmetoder er ganske dyrt, men hvitløk spray er kostnadseffektive og lett tilgjengelig.

Effekter


Når sprayet på loppebefengt kjæledyr, vil sperringen av lopper bli svakere, og de vil ønske å gå unna. Etter sprøyting hvitløk spray på kjæledyr, gre pelsen med en loppe kam, og du er sikker på å se mange lopper slippe ned. Gjenta denne prosedyren for noen dager er sikker på å frigjøre ditt kjæledyr fra alle lopper og kløe. Videre, ettersom pet vil stoppe skrape og bite seg selv, vil det være fri fra blåmerker, bite merker og flekker.