Hovudside

Hvordan finne en vannledning

by Walther

Hvordan finne en vannledning

Vil du dumpe en hel badekar med vann i ditt hjem? Hvis en rør sprekker i huset ditt, kan hvert ekstra to minuttene som du forsinkelse i å stenge av vannet føre til så mye som 30 eller flere liter vann sølt på gulvet - omtrent like mye som et badekar fullt av vann. Finn vannledning og slå den av for å hindre enda mer skade på eiendom.

Bruksanvisning


•  Kontroller utenfor nær gaten for en boks sunket i jorden. De fleste hjem har en vannledning og måle ved eller i nærheten av gaten hvor du kan slå av vannet til huset ditt.

•  Se etter en annen ventil nær huset ditt, noe som kan stenge av vannet til ditt hjem og la utenfor vann (som sprinkleranlegg) fungerer. Dette kan være i kjelleren i en bolig i et kaldere klima.

•  Study stengemetode for dine ventiler og har riktig fastnøkkel oppbevares nær selve ventilen, slik at du aldri trenger å søke etter den i en nødsituasjon.

•  Se bak og under apparater som bruker vann i huset. Du kan være i stand til å finne en person stengeventil som vil stoppe vannet fra å helle fra din tett vask eller toalett hvis det er årsaken til akutt din.

Tips og advarsler


  • Fest en skiftenøkkel til vannventil eller legg den i gatenivå boksen i en vanntett pose slik at den alltid er klar for deg.