Hvordan endre en Grohe tappekran Cartridge


Grohe kraner som lignende merker, har en patron i håndtaket for å operere varmt og kaldt vann funksjoner. Denne patron har to ventiler med gummipakninger for å hindre lekkasje inne i en forseglet plastsylinder. Når selene bryte ned, lekkasjer starter i kranen. Utformingen av kassetten i Grohe kraner gjør det ganske enkelt for alle hus for å erstatte dem, og i utgangspunktet pusse opp sin kranen. Det tar omtrent en halv time å fullføre denne oppgaven.

Bruksanvisning


•  Slå av vannet til kranen av ved å lukke både varmt og kaldt vann ventiler under vasken.

2 Skru ut skruen i håndtaket på Grohe kranen. Det er plassert på siden av håndtaket nær bunnen. Bruk en sekskantnøkkel til å ta ut denne skruen, kalles et sett skrue. Skyv håndtaket av.

•  Ta tak og vri cap ermet (plassert under håndtaket) til venstre for å løsne og fjerne denne delen. Ansette bruk av store tang hvis det er nødvendig. Deretter fjerner du kort eller temperaturkontroll deler ved å løsne sine skruene med en skrutrekker og ta dem av.

•  Løsne de to skruene på toppen av kassetten med skrutrekkeren og ta kassetten ut av kranen ved å ta tak toppen stammen med fingrene og trekke den ut.

•  Installer en ny kassett i den gamle ens sted. Installere begge skruene patron. Erstatte adaptere eller temperaturkontroll deler fjernet tidligere i motsatt rekkefølge nå.

•  Fest hetten dekselet og trekk til for hånd. Installere håndtaket ved å trykke den ned på stammen og dreie justeringsskruen mot høyre for å stramme.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler