Hovudside

Hvordan Grow Orchids hydroponically

by Walther

Hvordan Grow Orchids hydroponically

Å vokse orkideer hjemme, er det ikke absolutt nødvendig å bruke jord. Så lenge plantene er gitt de samme næringsstoffer som de normalt ville komme gjennom jord, kan plantene dyrkes i en vannbase. Denne økende metode, kjent som Vann, kan brukes i enhver situasjon hvor plantene vanligvis ville bli dyrket i jord, enten innendørs, utendørs eller i et drivhus innstilling.

Bruksanvisning


•  Plant orkide i en hydroponic blomsterpotte. Før planting, skyll orkide planterøttene i rennende vann for å fjerne jord fra dem. Fyll kjelen til anbefalt nivå. Sette koppen på plass på toppen av potten og legg i bunnen av orkide plante i koppen, slik at orkide røtter til å henge i vannet nedenfor.

•  Lag din egen hydroponic blomsterpotte hvis du ikke ett. Skjær et stykke netting flere inches større enn toppen av blomsterpotte som orkideen vil bli plantet i. Legg den netting på toppen av blomsterpotte og lage en kopp-form til mesh ved å trykke på midten av mesh inn i blomsterpotte med fingrene eller knyttneve. Gjør koppen ca 4 inches dyp. Brett den gjenværende netting over kantene blomsterpotte åpningen. Sikker mesh på plass med fleksibel ledning viklet rundt mesh på felgen i potten.

•  Fyll på vann til riktig nivå i potten minst en gang per dag. Hvis du bruker en selvlaget hydroponic system, holde vannstanden slik at røttene av orkide planten kan nå vannet, men er ikke helt under vann, noe som kan føre til over-vanning. Når vannet i potten ser skummel, fjerne planten, rengjør potten med oppvaskmiddel og skyll godt etterpå. Påfyll potten med vann og sette orkide planten tilbake på plass.

•  Plasser orkide på et sted der den får indirekte sollys. En veranda eller et sted utendørs der lyset filtreres gjennom grenene på et tre er ideelt.

•  Ta med hydroponic orkide inne hvis temperaturen er spådd å falle under 50 grader Fahrenheit. Hvis hydroponic system er innendørs, holde temperaturer mellom 65 og 75 grader Fahrenheit.