Hovudside

Hvordan erstatte eksisterende under Slab Kanal

by Walther

Mange eldre boliger har kanaler installert i eller under betongplate fundament. Når disse kanaler bryte eller rust ut, er et hus igjen med noen alternativer for å håndtere problemet. Installere nye kanaler gjennom loftet er det beste alternativet. Løpe nye kanaler overhead er en permanent løsning og mye mindre inngrep enn å prøve å fjerne de gamle kanaler ved å grave dem ut av betong og fjerning av seksjoner av vegger dersom det er nødvendig. Kanalene kan også være belagt med et raskt herdende flytende PVC-type materiale i noen tilfeller hvis de ikke er altfor skadet. Bare en profesjonell kanal selskap med nødvendig utstyr kan gjøre dette. Dette er det billigste alternativet i de fleste tilfeller, men det kan ikke være en permanent løsning.

Bruksanvisning


•  Kjør større hovedtilførselskanal over loftet bjelkene til lengst plassering fra ovnen. Forlate noen ekstra meter av duct i denne enden som skal kuttes til riktig størrelse når du installerer ventilasjons register.

•  Kjør den andre enden av den store hovedtilførsels fleksibel slange til ovnen plenum. Fest i plenum ved stropping slutten over uttaket på plenum. Fest med plastkanal stropper. Vikle denne forening med aluminium duct tape.

•  Installer T-fagforeninger langs lengden av den store hovedtilførselskanal der det er nødvendig for å koble de mindre sidekanalene som skal kjøre til dine nye tak registre. Kjør de mindre fleksible isolerte kanaler fra disse nye tak registrerer over til T-fagforeninger og gli over endene av utsalgssteder. Fest med plastkanal stropper og forsegle med aluminium duct tape.

•  Skjær ut hull for registrene til å passe inn i taket tett ved hjelp av registeret som en mal.

•  Trekk endene av kanalene ned gjennom taket og feste til lufte registre. Skyv registrene tilbake i taket og skru sine plater i taket i henhold til produsentens instruksjoner.

•  Pakk alle fagforeningene med kanalisolasjon og fest dem med flere plastkanal stropper. Fest de viktigste og sideforsyningskanaler til takbjelker med galvaniserte kanal hangarer og skruen pistol.

Tips og advarsler


  • Ta kontakt med en profesjonell HVAC tekniker til hvis du trenger hjelp i planleggingen av et nytt rørsystem designet for ditt hjem.
  • Det er ikke mulig å bli med en overhead kanalsystemet til i bakken ovn overtrykk på noen systemer. En helt ny ovn kanskje må være installert for disse systemene.