Hovudside

DIY: Tile benken for en Log Home

by Walther

En benken bak komfyren eller synke eller i et bad gir ekstra beskyttelse til veggen i et tømmerhus. Keramikk eller porselen fliser kommer i en rekke farger og stiler matche veggene i en logg hjem. Fliser backsplashes tilby varig beskyttelse i fuktutsatte områder. Også, langvarig fliser gjør det lettere å rengjøre log hjem vegger siden flis frastøter skitt og flekker som har en tendens til å gjøre veggene vises kjedelig. Installasjonen er innenfor en gjør-det-yourselfer evner.

Bruksanvisning


•  Fjern spiker, skruer eller stifter fra veggen med et brekkjern. Tørk veggen ren med en klut og vann. La den tørke helt.

•  Mål loggen veggen og bestemme dimensjonene på benken. Skjær et stykke tynn sement Backer bord for å passe området med en scoring verktøyet. Fest Backer bord til loggen veggen med skruer og en skrutrekker. Plassere dem ca 5 eller 6 inches hverandre i pre-merket områder på Backer bord.

•  Bland mørtel eller fliselim, etter produsentens anvisninger. Bruk en sparkel å bruke lim på hele baksiden av flisene for å hindre at det drypper ned på gulvet eller komfyr. Trykk flisen fast på Backer bord.

•  Påfør flis, plassere en spacer mellom platene for å holde dem en lik avstand fra hverandre. Følg pre-merket mønster på Backer bord for å holde flisene torget og i linje. Fullføre hele backsplash området. Legg igjen en lik mengde plass på hver side for kuttet fliser.

•  Mål fra kanten av loggen veggen til flis, legg deretter til området for din spacer. Dette er måling for din kutt fliser. Mål flis og gjøre et kutt, ved hjelp av en våt sag eller flis skjæreverktøy. Plasser kutt stykke på loggen hjem vegg kanten.

•  Fjern avstandsstykkene fra mellom flisene. Bland fugemasse med vann og bruke den til å fylle i mellomrommene mellom flisene. Konsistensen bør være lik peanøttsmør. Bruk en flis dupp eller stor, fuktig svamp for å spre fugemasse jevnt. Fortsetter å tørke fugemasse før alle plassene er fylt og glattet.

•  Spray et tetningsmiddel på flisen etter at mørtelen er tørr for å hindre fuktighet fra siver bak flisene på loggen hjem veggen.