Hovudside

Hvordan bygge en Chimney Swift Habitat

by Walther

Hvordan bygge en Chimney Swift Habitat

Ifølge Humane Society, skorstein swift, Chaetura pelagica, er de mest folkerike arter av rask i USA. I løpet av sommermånedene, utvider skorstein swift utvalg i hele det østlige USA og Midtvesten. I motsetning til andre fugler, kamin Swifts er ute av stand til å stå eller abbor oppreist, og derfor de historisk nestet i store hule trær. Som den menneskelige befolkningen vokste og landet ble ryddet for å gi plass til hus og gårder, begynte fuglenes naturlige habitat for å forsvinne. Skorsteiner, som er bemerkelsesverdig lik hule trær, ble det nest beste alternativet. Foreløpig pipen rask befolkningen er i tilbakegang. For å opprettholde en god bestand av skorstein swifts, kan du konstruere din egen kunstig skorstein rask habitat, også kalt en skorstein rask tårn.

Bruksanvisning


•  Design en kunstig skorstein - eller aksel - som er minst 8 meter dyp og stengt av på bunnen. Den innvendige diameter bør være minst 11 inches. En innvendig diameter nærmere 2 meter vil gjøre skorstein rask habitat mye lettere å rengjøre og vedlikeholde.

•  Cut 2-tommers med 4-tommers plater og trim brikker for å matche høyden på skorsteinen swift tårnet. Bredden på 5/8 tommer ytterkledning bør kuttes til bredden av de innvendige veggene i skorsteinen swift tårnet. Bredden på 5/8 tommers kryssfiner skal matche bredden på utsiden av skorsteinen. Lengden på ytterkledning og kryssfiner skal kuttes for å matche høyden på skorsteinen.

•  Skrue sammen - ved hjelp av 2-1 / 2 tommers skruer - to vertikale to-tommers med 4-tommers plater er lagt vinkelrett på hverandre. Hvert par av 2-tommers med 4-tommers plater vil fungere som et hjørne hylle for kryssfiner og ytterkledning.

•  Fest 5/8 tommer ytterkledning på innsiden hjørnet av 2-tommers med 4-tommers plater med 1-1 / 4-tommers skruer. Pass på å bruke ytterkledning som har spor skåret med jevne mellomrom slik at skorsteinen swifts vil ha noe å holde på. Feste på sidesporet, slik at sporene er vendt mot innsiden av skorsteinen og er horisontalt til bakken.

•  Fest kryssfiner til utsiden av hjørnene skapt av 2-tommers med 4-tommers plater med 1-1 / 4-tommers skruer. Fest trim styrene til de utvendige hjørner av skorsteinen swift habitat hjelp ferdig negler.

•  Stabil din skorstein rask tårn ved å feste den til nord eller østsiden av en annen struktur. Toppen av tårnet bør utvide ca 5 meter over tilstøtende konstruksjon

•  Fest en skygge - konstruert fra 5/8 tommers kryssfiner - til toppen av tårnet for å hindre overoppheting. Dette er viktig for skorstein raske tårn som er mindre enn 12 meter i høyden.

•  Avslutt utsiden av skorstein rask tårn med maling eller lakk. La innsiden uferdig.