Hovudside

Hvordan bygge en Brick Fountain

by Walther

En murstein vannfontene har en ren, skarp utseende som legger skjønnhet til utendørs stue. Variasjonen av vann funksjoner, som for eksempel fontenen hoder og statuer, kan byttes så ofte du vil, noe som gjør denne designen lett å justere til skiftende stiler og smak.

Bruksanvisning


•  Klargjør plass der du skal bygge dammen for din fontenen. Du vil ønske overflaten for å være ren og nivå. Merke av området som vil være grunnlaget for din fontenen. Tre dekk kan trenge mer støtte for vekten, så du vil ønske å bruke et lag av trykkimpregnert kryssfiner 3/4 til 1 cm tykk kutt til formen din fontene basen.

•  Legg flere lag med klosser sammen din skissert plass til å gjøre ytterveggene. Ikke legge murstein direkte i tråd med de nedenfor dem, men heller rave hvert lag ved å plassere murstein i en offset mønster. Dette vil gi bedre støtte struktur. Du kan gjøre dammen for din fontene så dypt som du liker, men bruker minst tre lag med murstein.

•  Plasser padding som går under dammen liner inne i bassenget. Deretter lå dammen rutebåt over det slik at den er godt linjer bunnen og innsiden av murveggene. La overflødig overheng på toppen av murvegg for nå.

•  til et annet lag av stein på innsiden av bassenget slik at foringen er fast inneklemt mellom det indre og ytre vegg av murstein. Den innvendige vegg og utvendige vegg bør være den samme høyden på dette punktet.

•  Skjær av overflødig dammen liner fortsatt stikker ut fra toppen. Plasser en endelig rad med murstein tvers over indre og ytre vegg av murstein for å gi den et mer profesjonelt inntrykk.

•  Bygg en pidestall av murstein inne dammen i posisjon og høyden du ønsker for din vann funksjonen. Plasser fontenen hodet eller statue på toppen av pidestallen. Plasser den nedsenkbare pumpen fontenen bak søylen hvor det vil være mindre synlig. Fest slangen fra pumpen til vannet funksjonen. For sikkerhets skyld koble pumpen til en stikkontakt med en jordfeilbryter.

•  Tørk eller skyll noen murstein støv fra innsiden av dammen slik at det er så ren som mulig. Tilsett vann og kjemisk algaecide, å følge instruksjonene på flasken.

Tips og advarsler


  • Hvis du kommer til å være å legge fisk eller planter til dammen, sørg for å få dammen renere som er trygt for dem. Ta kontakt med din dyrebutikk om noen vannbehandling ditt kjæledyr kan kreve.