Hovudside

Hvordan du rengjør en Dacor platetopp

by Walther

Hvordan du rengjør en Dacor platetopp

Dacor platetopp er en populær merkevare av gass rekkevidde komfyr med en glassplate. Brennerne innenfor glasset er laget for å holde på varmen samtidig er lettere å rengjøre enn en tradisjonell utvalg komfyr. Rengjøring av Dacor platetopp serien vil hjelpe din ovn koker jevnt og opprettholder renslighet av ditt hjem. Fett kan matrester og støv bli problematisk i funksjon av ovnen over tid. Den flate overflaten av glasset kan rengjøres lett hvis du kjenner noen få enkle trinn.

Bruksanvisning


•  Sett på et par gummihansker. Dacor platetopp renere inneholder kjemikalier som kan være irriterende for huden. Åpne et vindu og slå på en vifte slik at området rundt ovnen din er godt ventilert. Rensemidlet kan være en luftveisirritasjons også.

•  Spray glassrens på overflaten av Dacor platetopp. Vær spesielt oppmerksom på områder som har jord eller brent mat på dem og spray litt mer på disse områdene. La glass renere å stå i noen minutter for å trenge gjennom smuss og matflekker. Bruk skrubbing siden av en svamp til å gni forsiktig bort fett, brent mat og skitt. Tørk bort alt rusk og renere. Tillate utvalg tørke.

•  Hell Dacor glass kokeplate Cleaner på en ren klut. Ved hjelp av sirkelbevegelser, polere toppen av Dacor platetopp. Legge Dacor glass kokeplate Cleaner vil bidra til å forhindre fremtidige smuss, fett og mat fra stikker til platetoppen. Gjøre fremtidige rengjør enklere. La det tørke i henhold til instruksjonene på pakken før du bruker din Dacor platetopp for matlaging.

Tips og advarsler


  • Hvis koketoppen har en flekk rundt brennere, prøve å bruke en avfetting renere å fjerne det.