Hovudside

Bulk Trash fjerning tips

by Walther

Søppel lastebil kommer med jevne mellomrom for å ta bort din husholdning avfall, men noen ganger kan du finne deg selv med "bulk" trash - store elementer eller store mengder søppel som du trenger for å bli kvitt. Det kan være et resultat av et trekk, en hjemme-forbedring prosjektet, eller kjøp av nye møbler eller hvitevarer. Det finnes måter å gjøre oppgaven med bulk søppel fjerning mye enklere samtidig som du kaster denne ting på best mulig måte.

Sorter


Sortering av søppel er kanskje ikke en pokker for mye moro, men det kan spare deg for tid og hodepine. Siden så mange elementer er resirkulerbare og så mange er ansett som farlig, vil du ikke gjøre noen en tjeneste ved å bare dumpe all din bulk søppel i en stor haug. Du kan også få bot i visse områder. Sjekk byen eller fylket ditt myndighetenes nettside for gjenvinningsregler, og sørg for at du overholder. Deretter sortere søppelet inn i en rekke kategorier. Disse vil mest sannsynlig inneholde farlige materialer, for eksempel batterier, kjemikalier og elektronikk; grønne materialer, for eksempel tre grener og gress utklipp; papirprodukter, inkludert bokser, papp og junk mail; og rett-ut søppel, for eksempel råtnende mat.

Forberede


Hold hver kategori av søppel i sin egen haug eller seksjon. Det kan hende at noen artikler, for eksempel gamle klær eller leker, kan pakkes opp og donert til en bruktbutikk. Andre elementer vil helt klart behov for å bli halt av. Tie flatet bokser, papp og andre papirprodukter i ryddige små bunter. Bind opp bunter av greiner og løvverk, kutte dem ned til å passe skikkelig på en pakke som er overkommelig. Gressklipp og løs løvverk kan plasseres i biologisk nedbrytbare søppelsekker. Bruk naturlig ledning å knytte dine bunter slik at ledningen kan behandles sammen med materialet. Farlige materialer bør finnes i pakker, bokser, flasker og poser og tydelig merket som farlig. Vanlig søppel kan kastes i riktig bin, bundet i bunter eller sikret.

Avhende


Elementer i hver kategori kan være nødvendig å gå til forskjellige steder. Noen fylker og byer tilbyr bulk søppel pickups utover den vanlige samlingen planen. I disse dager er ofte tilbys med noen måneders mellomrom. Sjekk hjemmesidene for spesifikk informasjon og lagre søppel i en diskret plassering mens du venter på den dagen. Et annet alternativ er å slippe av elementer på et angitt sted, vanligvis gjenvinningsstasjonen eller et deponi. Denne informasjonen, også bør være oppført på skikkelig nettside.