Hovudside

Slik installerer Woven Wire Fekting på en Hill

by Walther

Installere et vevd wire gjerde på en høyde på egen hånd kan du spare hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar på lønnskostnader og installasjon. En wire gjerdet kan gjøre en rekke ting for å forbedre din eiendom, inkludert å beskytte en hage fra dyr eller forbedre den estetiske appell av området. Uansett hva målet ditt, bygge et gjerde er mye enklere enn du kanskje forventer.

Bruksanvisning


•  Marker ditt utgangspunkt med en midlertidig stilling. Fest en hyssing til slutten av innlegget og gå til stedet der ditt målpunkt vil bli. Plassere en midlertidig stilling i bakken for å markere stedet og feste den andre enden av tråden. Denne strengen vil bli brukt til veiledning for å sikre at gjerdet forblir rett under installasjonen. Fjern disse innleggene når du har installert de permanente seg.

•  Grav innlegget hullene langs gjerdet merket med strengen. Stolpehull bør utvide ca 2 meter ned i bakken og plasseres 5 meter fra hverandre. Bruke et innlegg hull digger å lage hullet omtrent på størrelse av innlegget. Plasser innlegget inn i hullet og pakke skitt og steiner rundt innlegget for stabilitet. Fortsett til alle innleggene er trygt plassert i bakken. Som du installerer gjerdestolpene, bruke ditt nivå for å sørge for at alle innleggene er nivå med hverandre.

•  Fjern wire fekting fra rullen og spre den over bakken foran innleggene. Kutt ledningen gjerdet i 10-fots stykker, eller tilsvarende to gjerdeseksjoner, og rekvisitt i stolpen. Bruke stift pistol, stift ledningene inn i innleggene. Stift innlegget i minst tre steder (topp, midten, nederst) for å sikre at den er sikret. Fortsett denne prosessen til gjerdet ditt er fullført.