Hovudside

Hvordan Koble Electric Meters

by Walther

Hvordan Koble Electric Meters

Strømmåleren på utsiden av et hus eller virksomhet holder rede på hvor mye strøm som brukes. Det eies av den elektriske selskapet. For de fleste elektrisk arbeid, kan et hus rett og slett slå av strømmen på hjemmet sikringsskapet. Men for enkelte jobber, som arbeider på sikringsskapet, frakobling av strøm på strømmåleren kan være nødvendig. Frakobling av strøm på måleren innebærer å kontakte elektriske selskapet, fordi det er ulovlig å endre eller forstyrre meter uten å gjøre det.

Bruksanvisning


•  Bestem hvor mye tid som er nødvendig for at måleren kobles fra. Forskning hvor lenge din oppgave tar vanligvis. For eksempel installasjon av en ytterkledning en grunn til at en måler kan trenge å bli fjernet. Koordinere med arbeidere og entreprenører for å se hvor lenge måleren vil være nede.

•  Ring den elektriske selskapet å sette opp en tid for et selskap offisielle å komme ut og koble måleren. Noen ganger kan selskapet planlegge en avtale for frakobling over telefonen.

•  Planlegge en avtale for måleren skal koples eller slått tilbake på, og gir god tid for alt arbeid som skal gjøres. Dette kan gjøres mens planlegge den første avtale, eller i en annen telefonsamtale.

•  Følg med tekniker koble måleren for å sikre at det ikke er strøm i hjemmet. Dette bidrar til å hindre utilsiktet elektrosjokk.

•  Fullfør nødvendig arbeid så raskt og effektivt som mulig å sørge for at gjeninnkobling skjer så snart som mulig.