Hovudside

DIY Barbecue Smokers

by Walther

DIY Barbecue Smokers

Gass, kull og elektrisk røykere er på markedet. Hver røyker fungerer på samme, bruker indirekte varme for å lage mat ved lave temperaturer. For nybegynnere, de enkleste røykere å bygge er sannsynligvis elektriske røykerne laget av en stor metallsøppelbøtta. Du vil være i stand til å bygge din røyker på under en time og drive det nesten umiddelbart. Bruk din røyker minst 25 meter unna noen trær eller utendørs bygninger.

Bruksanvisning


•  Fordyp fem håndfuller av flavored flis i vann og suge dem i 45 minutter.

•  Plasser single-brenner elektrisk kokeplate i søppelbøtta. Bore en 1-tommers hull nær bunnen av søppelkassen og trekk kokeplate ledningen gjennom.

•  Plasser gjennomvåt treflis inn i tre chip boksen og plassere tre chip boks på toppen av elektrisk kokeplate. Slå på elektrisk kokeplate og plugge den i. Hvis den elektriske ledningen fra den varme platen ikke kan strekke til en utendørs stikkontakt, må du bruke en skjøteledning.

•  Drill fem hull i lokket på søppelkassen. Disse hullene vil fungere som luftventilene. Hullene bør være liten, omtrent 1/4 tomme i diameter.

•  Sett grillristen i søpla kan, slik at den hviler nær toppen. Når tre chips begynne å røyke du kan ordne mat på toppen av grillristen. Legge steketermometer eller temperaturmåleren på stativet og holde et øye med temperaturen, som bør ligge 150-250 grader Fahrenheit. Dekk med søpla kan lokket.

•  Røyk mat for tre til seks timer. Sjekk temperaturmåleren eller steketermometer og til slik at temperaturen ikke overstiger 250 grader Fahrenheit. Hvis det blir for varmt, ta av lokket i ett til to minutter, slik at noe av varmen å unnslippe.

Tips og advarsler


  • Eksperimentere med flis smaker som hickory, eik, honning, grill og mesquite til du finner den smaken du liker mest.