Hovudside

Step-by-Step på Tuckpointing

by Walther

Tuckpointing er hjemmet reparasjon ferd med å fikse en murvegg som er knyttet sammen med mørtel. I tid, mørtel mellom mursteinene blir for tørr og til slutt slites av. Det er der tuckpointing kommer i. Mens relativt enkelt å gjøre, er tuckpointing fortsatt betraktet som en svært viktig vedlikehold jobb for murstein vegg eiere som det bidrar til å holde fuktighet fra å ha tilgang til veggen hulrom, som kunne stave videre uopprettelig skade som er manifestert av enten sprekkdannelser eller avskalling.

Bruksanvisning


•  Identifiser mørtel bindinger mellom mursteinene som smuldrer. Bare fjerne den gamle og støvete rusk bort med fingrene. Etterpå, ved hjelp av en standard hjemme spray, fukte veggen områder som du planlegger å Tuckpoint. Vannet er nødvendig fordi det vil hjelpe den nylig blandet mørtel å bånd med den gamle intakt ett. Sprøyting vann vil også sikre at risikoen for den nye mørtel sprekker når det botemidler er minimal.

•  Gjør din mørtel og vann blandingen i en liten bøtte. Mens miksing, sørg for at vannet er jevnt fordelt slik at ingen del blir våtere eller tørrere enn den andre. Også vurdere konsentrasjonen av blandingen din. En morter blanding som er for vassen vil gi deg en hard tid under tuckpointing prosessen.

•  Gå til ønsket område langs murveggen sammen med mørtel blanding og vår sparkel. Husk å holde blande mørtel sement for å unngå blanding fra settling ned og herding. Også, handle raskt, men effektivt for å unngå uttørking vannet i mørtel blanding. En gang i nærheten murveggen sin skadede området, bruke sparkel og få riktig mengde mørtel avhengig av størrelsen av skaden du prøver å reparere. Mens du holder sparkel opp, bruk den andre hånden til å holde tuck pekeren. Dermed bruk høyre hånd til nivå sparkel med den skadede nook, så bruk den andre hånden til å bruke tuck pekeren i å skyve mørtelen de hule leddene. Gjør dette flere ganger til alle skadde sprekker er fylt med ny mørtel.

•  Bruk sparkel til å glatte opp mørtelen med resten av murvegg for å gi din vegg en rett og glatt finish. Gjenta dette på alle skadene til å gi din vegg en enda autentisk utseende.

•  Vent for rundt fire til seks timer for mørtel blanding tørke. Hvis du tror det kommer til å regne, bare dekke opp dine reparasjoner med en presenning eller en stor plastdekselet til de våte mørtel botemidler helt. Ved å tørke opp, hvis ingen cracking er til stede i reparasjoner, da har du lykkes tuckpointed din murvegg.