Hovudside

Slik fjerner du en Dent fra kjøleskap

by Walther

Slik fjerner du en Dent fra kjøleskap

En bulk i et nytt kjøleskap er en ekte bummer fordi det gjør at nye apparatet ser noen år eldre. Dessverre er det ingen harde og raske måter å fjerne et kjøleskap bulk, men en metode spesielt vil ta ut de fleste bulker, selv små. Det er effektivt på metall og rustfritt stål, og innebærer ingen prodding, trekke eller boring. Siden kjøleskapsdøren er forseglet rundt kantene, slik at ingen tilgang til baksiden av dørpanelet, det er en av de få vellykkede måter å nærme seg problemet.

Bruksanvisning


•  Kjøp en liten del av tørris fra din lokale matbutikk, is butikk eller en annen leverandør i byen din som bærer dette elementet. Du kan også finne en sjømat butikk villig til å gi deg noen av deres tørris.

•  Håndter tørris med forsiktighet da det er veldig kaldt og kan skade huden ved kontakt. Ta på verne tørris hansker før du åpner pakken den kom i.

•  Fjern tørris med hanskene på og bruke den for bare et sekund til døren bulk. Tillate isen å trekke metallet og deretter varmes opp til romtemperatur. Denne handlingen vil føre til at bulk å sprette ut. Det er nødvendig å gjenta prosessen flere ganger i de fleste tilfeller før hele bulk kommer ut.

•  Fortsett å bruke tørris som nødvendig for å fikse den bulkete kjøleskap.

Tips og advarsler


  • Vær forsiktig ved håndtering av tørris og alltid verne, tørris hansker. Selv om det er kaldt, vil det brenne og ødelegge menneskelig vev.