Hovudside

Hvordan lage en gjør-det-selv utepeis Barbecue

by Walther

Hvordan lage en gjør-det-selv utepeis Barbecue

Bygg din egen utepeis skaper en alternativ matlaging kilde til å bruke hele året, spesielt i de varmeste sommermånedene når matlaging varmer opp huset. Grill også opprette et område for å samles rundt for din favoritt måltider og historier. Ved hjelp av flamme og værbestandig materiale som betong holder kostnadene lave, og er trygt for utendørs bruk. Lett å rengjøre og vedlikeholde, konkrete Grillene er lett å manøvrere gjennom landskapet, hvis det er nødvendig, og hvis du flytter, kan tas med deg. Vær kreativ og legge til ulike tresorter til utepeisen å legge en distinkt smak til måltider.

Bruksanvisning


•  Plukk ut plasseringen for utepeisen grill. Sørg for at ita € ™ s minst 5 meter fra brennbare gjenstander som trær og utendørs strukturer.

•  Med et målebånd, måle plass der utepeis vil bli plassert. Når du har de riktige dimensjoner, skissere et utkast av design for å referere til som du jobber deg gjennom prosjektet.

•  Fjern alle malingsrester, ugress og pinner, fra stedet. Ta en carpenterâ € ™ s nivå og sjekk bakken for å sikre at det er en plan og solid underlag for grillen. Fylle alle hull som kan føre til at enheten velter eller være ubalansert.

•  Konstruer tre separate vegger ved hjelp av betongblokker, som er flammehemmende og værbestandig for å tåle utendørs elementer. Stable betongblokker slik at hver blokk spenner over kanten av en annen, tilsvarende murstein legging. Stable blokkene minst fire lag høye for å skape en god størrelse utepeis.

•  Legg en grill topp over toppen av grillen som matlaging overflaten. Plukk ut en topp som er stor nok til å dekke hele overflaten av grillen og sikre toppen ikke faller inn i peisen.

•  Bruk tre eller kull, og stable materialet 10 inches under toppen av grillen for å sikre at maten er tilberedt jevnt. La det være minst 20 minutter, eller til de tre eller kull blir en blek grå, før du begynner.

Tips og advarsler


  • Ha det gøy velge forskjellige tresorter som hickory, kirsebær og eple til sesong maten med sine distinkte smaker.
  • Hold et brannslukningsapparat i nærheten av utepeisen i nødstilfeller.