Hovudside

Sprekker og hull i Windows

by Walther

Sprekker og hull i Windows

Vindusglass brekkasje kan oppstå på grunn av ulykke, stormskader, eller i løpet av prosessen med å fjerne storm vinduer for lagring. Når en hel rute er knust, er skaden merkbar, men når en liten sprekk eller chip skjemaer, kan du ikke legge merke til problemet med en gang. Sprekker og hull i vinduene kan virke som mindre problemer som du neednâ € ™ t rush å reparere, men de små pauser kan føre til mye større problemer.

Potensielle problemer


Små sprekker eller hull i vinduene kan føre til større forfall og skader som din homeâ € ™ s interiør er utsatt for vær og vind. Kompromitterte vinduer er i fare for å bryte, noe som betyr at din familie og kjæledyr kan bli kuttet med glasskår. Åpningene kaste bort energi, slik at din oppvarmet eller avkjølt luft å unnslippe. Gnagere og insekter kan komme inn ditt hjem gjennom pauser. Knuste vinduer kan også kompromittere ditt homeâ € ™ s sikkerhet.

Vedlikehold


Sjekk for knust glass minst en gang hvert år. Våren og høsten er den beste tiden å inspisere vinduene. Vurdere tilstanden til din vinduskitt i løpet av våren, og reparere eller erstatte maskinvaren for å forhindre pauser fra vinduer som pinne i høst. Sjekk for fuktproblemer; råte kan utløse sagging som kan føre til dårlig funksjon og passform, noe som kan føre til brudd. Fjerne og erstatte kitt som er sprukket, mangler eller er skadet. Mange glass selskaper tilbyr hjemmeinstallasjonstjenester som vil reparere eller erstatte ødelagte vinduer. Bergingsselskaper og håndtverker glass butikker bære eldre glass hvis du må skifte glass i et historisk hjem.

Midlertidige løsninger


Den Personvern hjemmeside antyder metoder for å dempe skader og påvirker kortsiktige reparasjoner, inkludert innføring duct tape over sprukket glass for å hindre ytterligere brudd, tetningslister rundt sprekker i nærheten av rammen eller ramme, og ved hjelp av plast kits å forsegle vinduene mot åpninger under kaldere månedene.

Reparasjon vs Replacement


Hvis reparasjoner er omfattende og kostbare, eller de potensielle energisparing vil være nok til å rettferdiggjøre erstatning, kan du velge å oppgradere til nyere, mer energieffektive vinduer; Men i mange tilfeller kan du gjenopprette riktig funksjon av eldre vinduer. Riktig weatherstripped og ledsaget av storm vinduer i god stand, kan gamle vinduer utføre samt double-panelet utskifting vinduer, skåner du kostnadene og ulempene ved utskifting.