Hovudside

Utendørs Trær som krever lite eller ingen omsorg for Florida

by Walther

Utendørs Trær som krever lite eller ingen omsorg for Florida

Trær tilføre verdi til Florida landskapet. Når plantet på sørlige eller vestlige eksponeringer, blokkere de sol og bidra til å redusere energikostnadene. De forbedrer din hjem dempe appell og med øke eiendommens økonomiske verdi med 15 prosent eller mer, sier Arbor Day Foundation. Selv om du ikke har ekstra tid til å vie til omsorg for trær, kan du fortsatt forskjønne ditt Florida verftet ved å plante lav-vedlikehold trær. Disse variantene generelt krever lite eller ingen beskjæring eller gjødsling og bruker mindre vann enn high-vedlikehold trær.

For Sunny nettsteder


Den lave vedlikehold, solbadede satinleaf (Chrysophyllum oliviforme) er innfødt til Florida. Denne eviggrønne er oppkalt etter sin skinnende blader, som er mørk grønn på toppen og kobberrøde på bunnen. Det er hardfør i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10b til 11 og vokser opp til 45 meter høye. En annen full-søn eviggrønne, lite vedlikehold seagrape (Coccoloba uvifera) også har flerfarget løvverk; denne nordamerikanske innfødte har tøffe grønne blader med røde årer. Nådde en høyde og spredning på 30 fot, er det seagrape hardfør i sone 10 til 11 og tåler forurensning og salt sjøsprøyt.

For Shady nettsteder


For de skyggefulle områder som mottar mindre enn seks timer med sol hver dag, plante en lav-vedlikehold marlberry (Ardisia escallonioides). Denne nordamerikanske innfødte vokser til 20 meter høye med en 10-fots spredning og er hardfør i USDA sone 10 til 11. Den trives i delvis skygge, tåler en rekke jordtyper og motstår skadedyr og sykdommer. Den kinesiske fan palm (Livistona chinensis) vokser også godt i delvis skygge og krever lite vedlikehold. Nå 30 til 50 meter høy, har denne palm seks meter lang, vifteformet bladverket. Det er hardfør i USDA sone 9b til 11 og tåler en rekke jord pH-nivåer.

For Dry nettsteder


Den søte akasie (Acacia Farnesiana) trives i tørre områder. Dette tørke-tolerant semi-eviggrønne vokser til 25 meter høye med en lik spredning. Sin fine løvverk skaper lys skygge under sitt spre baldakin, og dets frøbelgene tiltrekke fugler. Søte acacias er hardføre i USDA sone 9 til 11. hophornbeam (Ostrya virginiana) tåler dårlig, tørr jord, samt et utvalg av pH-nivåer og lette eksponeringer. En løvtrær som når høyder på 40 meter, har den amerikanske hophornbeam en prangende, multi-trunked skjema. Den vokser langsomt og er hardfør i USDA sone 3 til 9a.

For Fuktig nettsteder


For de fuktige områder i din Florida verftet, plante en atlantisk sedertre (Charmaecyparis thyoides). Denne nordamerikanske innfødte foretrekker fuktig, godt drenert jord, men tåler våte områder og selv tåler sporadisk flom. En eviggrønn, Atlanterhavs sedertre har aromatisk bladverk, er hardfør i USDA sone 4 til 9a og vokser opp til 75 meter høye. Et annet lite vedlikehold innfødte treet, voks myrt (Myrica cerifera) tåler også utvidet flom. Denne eviggrønne har duftende, grå-grønne blader og produserer bær som tiltrekker dyreliv til verftet. Nådde høyder på 25 meter, er det voks myrt hardfør i USDA sone 7b til 11.