Hovudside

Hvordan grave en Rat Wall

by Walther

Hvordan grave en Rat Wall

En rotte veggen er en sub-klasse betongvegg. Det er gravd innenfor omkretsen av en stiftelse eller skive, og gir dybde til fotavtrykk. Hensikten med en rotte vegg er å hindre gravende skadedyr fra å komme inn et hus, kjeller eller crawlspace under bunntekst i stiftelsen. I tillegg gir en rotte vegg strukturell integritet. Hvis rotte veggen er gravd under frost linje, hindrer det kaste og nedfall av stiftelsen som bakketemperaturendringer.

Bruksanvisning


•  Sett opp laseren nivået et par meter utenfor utgraving fotavtrykk. Tempoet området med karakteren stang og finn den laveste delen av fotavtrykk. Den laveste høyde er klasse. Grave bunnteksten eller skive fotavtrykk til at høyden eller klasse med et redskap eller plukke og spade. Tempoet hele fotavtrykk med karakteren stang for å være sikker hele fotavtrykk er løns etter utgraving.

•  Stake omkretsen av fotavtrykk. Kjør to-fots armeringsjern ned i bakken, en fot dyp, på hvert hjørne av fotavtrykk. Kvadrat fotavtrykk. Måle diagonalt over fotavtrykk fra ett hjørne til motstander, deretter måle diagonalt over fotavtrykk en gang, den andre diagonal måling vinkelrett på den første. Sammenligne målingene.

•  Trekk og flytte innsatsen til de diagonale målinger er like lange og beina på den fotavtrykk er lik lengden skissert i skissene. Kjør nylon streng fra stake til stake rundt omkretsen av fotavtrykk. Drive en stake ned i grunnen, utenfor og ved siden av strengen, hver 6. meter rundt omkretsen.

•  Drive stakes en fot i bakken i hvert hjørne inne fotavtrykk omkretsen. Bredden av en rotte veggen er vanligvis mellom 1 fot og 18 inches.To gjøre visse innsatsen er nøyaktig en fot - for eksempel - inne hvert hjørne, hold enden av et målebånd mot strengen på den ene delen av fotavtrykk . Måle ut en fot. Hold innsatsen på en-fots mark og måle en fot fra strengen på den andre etappen av omkretsen. Justere innsatsen til det er 1 fot fra begge leg strenger. Koble staver innsiden perimeter med hyssing.

•  Grav en grøft mellom omkretsen strenger, til dybden rotte veggen krever, med et redskap eller plukke og spade. For skadedyr, er 8 inches til en fot tilstrekkelig. Avhengig av geografisk plassering av området, kan en rotte vegg kreve en dybde på opp til 2 meter for å sitte under frost linje. Sjekk bunnen av grøften med en klasse stang å verifisere nivå.