Hovudside

Hvordan Mix Mørtel for en Stone Barbeque

by Walther

Hvordan Mix Mørtel for en Stone Barbeque

Utendørs stein grilling krever ikke spesialmørtel for installasjon, med mindre du har tenkt å bruke grillen ved en temperatur på over 800 grader. Ellers er mørtelen tilgjengelig fra de fleste hjem forbedring butikkene trygt å bruke i en utendørs grill innstillingen så lenge du blande og bruke mørtelen riktig. Problemet som du kan kjøre inn er når vannet gjennomsyrer sett mørtel og føre til sprekker på grunn av ekspansjon og sammentrekning over fryse og tine av vinteren.

Bruksanvisning


•  Dumpe mørtel mix inn i trillebår. Man skal blande bare en pose med mørtel på en gang for å hindre for tidlig herding av mørtelblandingen.

•  Tilsett vann til mørtelblandingen samtidig å blande den med en hage hakke. Optimal konsistens for mørtel er at peanøttsmør, så vær nøye med å unngå å legge for mye vann til blandingen for raskt. Hvis du gjør det, legge til ekstra tørrmørtel til blandingen inntil riktig konsistens er oppnådd.

•  Bland grundig mørtel, skraping bunnen og sidene av trillebår for å sikre at all mørtelen er fullstendig blandet. Når det er gjort, kan mørtelen brukes til å bygge stein grilling.

Tips og advarsler


  • Hvis blandingen er for tørr, tilsett en liten mengde vann for å bringe den til riktig konsistens. Dette kan også gjøres hvis mørtelen begynner å tørke mens du arbeider.