Hovudside

Slik installerer en Saddle Valve for omvendt osmose

by Walther

Slik installerer en Saddle Valve for omvendt osmose

Selv piercing sal ventiler er vanligvis brukt til å kjøre ferskvann til et innslag eller enhet som ikke? € ™ t krever høy flyt, for eksempel en ismaskin eller omvendt osmose filter. Disse spesielle ventiler er laget for å tappe inn i kobber vann linjer, men produsenter anbefaler også deres bruk på stål, PVC og CPVC rør også. Mange monteringssett for omvendt osmose filtre inkluderer en sal ventil for den friske vanntilkobling. Riktig montert, gir de år med bekymringsløse service.

Bruksanvisning


•  Slå av vannforsyningen til linjen du har tenkt å tappe. Frigjøring trykket i ledningen ved å åpne den nærmeste kranen.

•  Velg en plassering for å installere salen ventilen. Ta hensyn til plassering av osmose filter komponenter og forsyning slangen. Test-plass ventilen for å sørge for at du har fri tilgang til sine festeskruene og filter forsyning montering. Plasser en bøtte eller noen filler under vannlinjen for å fange noen drypp.

•  Installer salen ventilen på kobberrør ved først å montere ventilen rundt røret på det valgte stedet. Stram klemmeskruene jevnt, være forsiktig med å knuse gummipakningen helt. Slå salen ventilhåndtaket til lukket posisjon, slik at piercing lance å tappe inn i kobberrøret.

•  Sett sadelen ventilen på stål, PVC eller CPVC rør ved først å bore et 5/32 tommers hull i røret. Slå salen ventilhåndtaket til tuppen av piercing lanse stikker litt utover gummipakning. Plassere ventilen på rør med lansens spiss settes inn i hullet. Montere resten av ventilen rundt røret og stram klemskruene jevnt. Lukke ventilen.

•  Installer forsyningslinjen til din omvendt osmose filter i henhold til produsentens instruksjoner. Skru på vannet og se etter lekkasjer. Stram seteventil klemskruene om nødvendig.