Hovudside

En teknikk for å murskje Plaster for en toskansk Look

by Walther

En teknikk for å murskje Plaster for en toskansk Look

Toscana er en region i det sentrale Italia er kjent for sitt vakre landskap, renessansen mestere, rik historie og et halvt dusin verdensarvsteder. Denne regionen i Italia er synonymt med god mat, kunst og venner. Toskanske interiørmotiver har blitt populært og implementere dem i ditt hjem er relativt enkelt å gjøre. Toskanske veggene er vanligvis tung gips eller stein og inneholder vanligvis dyp farge og et sterkt strukturert preg. Modifisere veggene dine til å vises Tuscan er enkel og forholdsvis enkelt å gjøre ved hjelp av en sparkel i våt gips.

Bruksanvisning


•  Prep veggene dine før du legger gips; legge primer og vent til den tørke.

•  Bruke din metallsparkel, gjelder våt gips til det grunnede veggen. Ikke bekymre deg for å jevne det ut perfekt; toskanske naturlige vegger er florerer med tekstur og urenheter.

•  Bruk en sirkulær bevegelse for å bruke gips på veggene. Dette vil skape dybde i gips. Arbeide i en tilfeldig bevegelse for å hindre en ensartet mønster fra forming. Liberalt bruke gips; du vil speile tykkelsen av toskanske vegger.

•  Når du er ferdig, la gipsen tørke i minst fire timer.

•  Hvis du har skarpe kanter i gips, bruke sandpapir for å jevne dem ut. Gni sandpapir over gips for å redusere alvorlighetsgraden av kanten.

•  Påfør grunning med maling på veggen med skum roller. Tillate malingen tørke helt. Ved hjelp av maling som er oker, rust eller brent oransje i fargen vil virkelig gi veggene en toskansk følelse.

•  Påfør glasur til gips vegg med bomullsfiller. Som med gips, ikke bekymre deg om å skape et enhetlig mønster. Bruk en pensel til å ta opp noe vanskelig å nå flekker.