Hovudside

Tips om Oppbevaring av bagasje

by Walther

Tips om Oppbevaring av bagasje

Du har arvet din bestemors nydelig vintage kofferter, brukte din konfirmasjonen penger på et matchet sett av carry-on og PC-vesker, eller bare ønsker bagasjen å være klar til å gå når du er. Bagasje kan bli skannet, trampet, oppskrapet, stjålet eller feilaktig sendt til Sibir underveis, men hvis den overlever turen, kan du beskytte den mot ytterligere ulykke med noen oppbevaringstips.

Tom Alt


Ta hver siste smule ut av bagasjen før du oppbevarer den - hver tennis sokk, kvittering, turistkartet og hårnål. Mer igjen i bagasjen kan råtne, mugg, rive liners eller lage noen ubehagelig overraskelse til neste gang du ta en pose å pakke rett før en tur. La aldri brukte klær eller skittentøy i en koffert. Bagasjen vil bli en petriskål for bakterier og mugg, og du kan aldri få lukten ut. Et triks som hjelper til å holde bagasjen lukter friskt er å plassere en tørketrommel ark i hver koffert når du ikke bruker den. Arkene hemme mugg og definitivt forvise noen ubehagelige lukt.

Kreative lagringsløsninger


Nest ubrukte bagasjen. Rense den ut, luft det ut, og deretter brette de mindre sakene inni de større. Hold alle campingutstyr, som for eksempel nakke puter, netto Klesvask poser og andre reise renhold og komfort elementer, i bagasjen også, men ikke sett noe væske eller gel. Tuck den nestet bagasjen på en topp skap hylle hvor det vil holde seg tørr og dra nytte av noen sirkulerende luft. Hvis loft, kjeller eller garasje er tørr, kan du pakke bagasjen i et gammelt ark å holde det støvfritt og stash det ut av veien. For vintage bagasje, interessant umake bagasje eller rimelig attraktive bagasje, kan en kunstnerisk stabel som en haug med bøker under et sidebord eller i et hjørne være en praktisk skulptur. Cool, hard-sided bagasjen gjør en interessant slutt tabell for å holde en lampe og selv gi ekstra lagringsplass i en liten hjem. For bagasjen du heller ikke vise frem, lagre den under sengen.

Fuktig-Proof Storage


Fristende som det kan være, til å pakke bagasjen i plast beskytte det er ikke en god idé. Plasten vil hindre luftsirkulasjon og felle noen fuktighet. Et par dager med høy luftfuktighet vil slå bagasjen inn en mugg artefakt. Hvis du trenger å holde skitt eller støv av lagret bagasjen, vil et gammelt dynetrekk beskytte den uten å knuse det. Hvis du bor i en leilighet og har lagringsplass andre steder i bygningen, være sikker på at det er klima-kontrollerte før klarerer et oppbevaringsrom med dyre bagasjen. Bygge kjellere er notoriske oppvekststeder for mugg og mugg. Det kan ikke være et problem for din sykkel, men det kan være dødelig for dine reise poser.