Hovudside

Hvordan finne ut hvem som forvalter en bygnings

by Walther

Hvordan finne ut hvem som forvalter en bygnings

Enten du leie en leilighet eller har en slektning eller venn som gjør det, er det viktig å erkjenne den personen som administrerer bygningen. Bygningen kan ha et problem lederen bør bli varslet om; derfor, vel vitende om lederen er nødvendig. I tillegg til boliger, vil en profesjonell bygge også ha en manager som har oppsyn visse sider av bygningen. Du må vite navnet på lederen eller driftsselskap hvis du ønsker å søke på en jobb, eller utstede en kommentar eller klage om anlegget.

Bruksanvisning


•  Spør leietakere eller beboerne i bygningen. Inne i bygningen, kan du ta kontakt med folk som bor i tilknytning til leiligheten. Hvis du ikke allerede holder et residency på bygningen, vil du sannsynligvis ikke være i stand til å snakke direkte med en leietaker med mindre du fange dem utenfor leiligheten bygningen.

•  Snakk med resepsjonen ansatt. Dette gjelder for alle profesjonelle bygninger, selv bolig hoteller. Det bør være noen tending resepsjonen til alle tider som kan forklare hvem eller hva firmaet forvalter bygningen.

•  Snakk med super eller lederen i resepsjonen. Noen små boliger er eid og drevet av samme person, som ofte skjer med bor på stedet. Det kan være et kontor tegn, som henviser deg til en separat bygning på siden av hovedbygningen, eller til et kontor rom på første nivå av bygningen. Snakke med enten eieren, super (round-the-clock person som reparerer problemer i bygningen) eller sjefen på disse kontorene.

•  Undersøk utsiden av bygningen for et skilt som sier "styrt av" eller "som tilbys av" på boligbyggende egenskaper. Vanligvis, når en ny utvikling er bygget, er det et skilt som forteller publikum hvem du skal kontakte hvis de ønsker å leie eller kjøpe. Skiltet bør ha en person eller administrere fast navn, telefonnummer og noen ganger en adresse.

•  Kontakt fylket kontorist kontor på ditt lokale tinghuset. Hvis du ikke klarer å identifisere manager gjennom hovedkontoret, resepsjonen eller leietakere, kan du alltid konsultere fylket kontorist for råd. Fylket kontorist kontor er nødvendig for å holde oversikt over bedrifter, sammen med navnene på de personer som er ansvarlige for dag-til-dag forretningsdrift. Disse postene hjelpe publikum vet hvem som er ansvarlig i tilfelle et krav oppstår.