Hovudside

Hvordan å gjøre flytende hyller i en Kitchen

by Walther

Hvordan å gjøre flytende hyller i en Kitchen

Uansett hvor stor eller liten kjøkkenet ditt er, nesten hver kokk ønsker mer funksjonell hylleplass. Enten du ønsker å ta med en unik følelse til kjøkkenet ved å vise dine favorittpyntegjenstander, eller du trenger kjøkken forsyninger på et sted lett å nå, det er mange måter du kan installere flytende hyller i et kjøkken. Flytende hyllesystemer er tilgjengelig for kjøp på rabatt eller hjemme forbedring butikkene. Disse pakkene inkluderer alt du trenger, bortsett verktøyene, slik at du kan sette opp kjøkken flytende hyller.

Bruksanvisning


•  Kartlegg hvor på kjøkkenveggen du ønsker å installere kjøkken flytende hyller. Se inni kjøkkenet flytende hyller kit å bestemme lengden på sokkelen, og deretter trekke en linje på veggen der du vil den skal gå. Bruk et nivå for å sørge for at linjen du tegnet er nivå, og deretter bruke en stud finder for å markere plasseringen av stenderne langs den linjen. Prepping veggen for ditt kjøkken flytende hylle installasjon vil bidra til å spare deg bryet senere.

•  Bor små hull til kjøkkenet ditt flytende hylle braketter. Hold braketten opp mot veggen på den linjen som du tegnet. Sørg for at du montere braketter der det er pigger i veggen, og deretter markere stedet der du trenger å bore. Fest en liten bor på enden av en drill, og deretter bore små hull i hvert sted, som vil være pilothull for når du setter dine skruer til å montere braketten på veggen.

•  Hold braketten opp mot veggen og bore deretter din første skruen i pilothull. Om nødvendig kan du trenger en venn til å holde braketten mens du borer. Fortsett boring inntil alle dine parentes er sikre i veggen.

•  Dra på braketten godt inn slik at ita € ™ s sikker i veggen. Hvis braketten wobbles, fjerne skruen og sette inn en sheetrock anker i hullet. Deretter bore din skrue i Sheetrock anker, noe som bør gi ekstra støtte for braketten.

•  Ta din flytende hylle fra boksen og sett den på brakettene. Skyv hyllen hele veien mot veggen slik at den skjuler veggmonteringsbrak du har installert.

Tips og advarsler


  • Den gjennomsnittlige vektgrense for tre flytende hyller 100 pounds.