Hovudside

Slik installerer en Fill Valve Kit

by Walther

Slik installerer en Fill Valve Kit

Påfyllingsventilen er den ligaen inne i toalettet tank som påfyll toalettet etter en flush. En anordning kalt en kuleflottøren er festet til et stempel ved toppen av fylleventilen. Når vannet i tanken stiger, bærer det fylleventilen opp, noe som til slutt lukker stempelet og stenger vanntilførselen. Installere en fylleventil kit i et nytt toalett er ikke vanskelig, og du kan spare noen kroner ved å gjøre det selv heller enn å ringe en rørlegger.

Bruksanvisning


•  Løft lokket av toalettet tank, hvis de finnes, og sett den til side. Tørk opp alt støv eller bygging rusk på bunnen av akvariet toalett, betaler spesiell oppmerksomhet til området rundt toalettet fylleventilen innløp på venstre side.

•  Pakk toalettet påfyllingsventilsett. Slå fylleventilen opp ned slik at gummiskiven på bunnen vender rett opp, mot deg. Lett strøk ansiktet av vaskemaskinen med silikonfett.

•  Senk fylleventilen i toalettet tank slik at gummiskiven i bunnen på linje med innløpet ved bunnen av tanken, og gjengene på fylleventilen rote gjennom bunnen. Holde ventilen på plass med en hånd.

•  Ta festemutteren i den andre hånden, og tre den inn på bunnen av fylleventilen som stikker ut fra bunnen av tanken. Stram den med skiftenøkkel.

•  vikle trådene på fylleventilen i bunnen av tanken med rørlegger tape. Lag to ganger rundt påfyllingsventilen innløp med tape og klippe av overflødig. Gjør det samme på den vanntilførsels på veggen bak toalettet.

•  Koble plastkoblingen på vanntilførselsslangen til påfyllingsventilinnløpet på bunnen av tanken. Koble metall kopling til vanntilførselsventilen på veggen.

•  Koble flottørventilen til toppen av fylleventilen, hvis dette er en to-delt kit. Slå på vannforsyning og la på toalettet for å fylle. Sett på lokk.

Tips og advarsler


  • Hvis noen av forbindelsene begynner å lekke etter at du slår på vannet, snu vannforsyning tilbake av før du prøver å fikse lekkasjen. Ellers kan du snart være til knes i vann.