Hovudside

Kjøkken Valance Ideer

by Walther

Kjøkken Valance Ideer

Kjøkken valances kan gjøres fra en kombinasjon av materialer du kanskje allerede har hjemme. Valances kan være funksjonell i design eller bare dekorative i en stil som passer til ditt kjøkken. Pair kjøkkenkapper med en utfyllende bunnen tier eller la dem stå alene hvis vinduet privatliv er ikke en bekymring.

Start enkelt


Bruk denne enkle løsningen for å skape et kjøkken Valance som enkelt kan tilpasses for å få ønsket resultat. Sikre store cup kroker nær begge ender av vindusrammen og sette inn en treplugg i krokene.

Hang standard S kroker på pluggen og utveksle elementene henger fra S kroker, som kjøkkenredskaper, tresleiver, gamle emalje drikkebegre, og selv skjærebrett eller silikonmatter. Ansette noen redskap med et hull i håndtaket for denne plassbesparende kjøkken Valance.

Prøve noe annet


Hvis du foretrekker en touch av sin spesielle måte i et rom, kan du nyte et kjøkken Valance består utelukkende av tre ris padleårer. Orientalske matbutikker er et flott sted å lete etter kjøkken Valance materialer. Finn rimelige ris padleåre med hullet allerede i håndtaket, eller bare bore et hull for å henge og koble redskaper.

Prøv en to-tonet utseende ved farging halv ris paddles i en varm, fyldig farge, for eksempel mahogni. Fullføre alle tre padleårer med et beskyttende lag med halvblank, vannbasert polyuretan.

Gjøre det funksjonelle og moro


Gjøre et utvalg av grytekluter og silikon trivets utføre dobbelt plikt som en fungerende kjøkken Valance. Henge fra S kroker og fjerne disse kjøkken essensielle når det trengs.

Lag unike one-of-a-kind grytekluter ved å lage din egen. Vanlig musselin stoff kan være farget i en rekke farger. Konstruere lag for disse hjemmelagde grytekluter ved å klemme et stykke vatt mellom to muslin firkanter. Binde sammen med dobbel-fold skråbånd sydd på kanten og slutter med en sløyfe.

Spore bilder av frukt eller mat fra et barns fargeleggingsbok på forsiden av gryteklut og avslutt med grunnleggende broderi masker. Du kan også bruke stoff maling til sjablongen ordet "SPISE" eller kanskje "Kiss the Cook" bort på grytekluter.

Varier Materialer


Vintage linen middag servietter lage et interessant øvre behandling for ethvert kjøkken vinduet. Brett ned den øverste hjørne av serviett ca 3 inches. Sy en rett linje 2 inches fra toppen av folden for å skape et foringsrør for å gli gardinskinnen gjennom. Denne typen kjøkken Valance er allerede hemmed for ekstra bekvemmelighet.

Skli på gardinklips til å henge to eller tre bambus spisebrikker eller en løper til en lengde på rå bambus kutte å måle. Endre utseende ofte ved å bytte de spisebrikker eller løpere til en annen stil.