Hovudside

Hvordan Steam Clean Carpets å kvitte seg med Cat Hair

by Walther

Hvordan Steam Clean Carpets å kvitte seg med Cat Hair

Tynne tråder av katt håret blir innebygd i teppet fiber og er vanskelig å fjerne ved støvsuging alene. Å kvitte seg med katten hår en gang for alle, trenger du en høy kvalitet damp renere som vil løsne katten håret slik at det kan hentes ut fra teppet. Dette er spesielt viktig for allergi-sensitive personer som er utsatt for nysing, kløende øyne og andre kjæledyr allergisymptomer.

Bruksanvisning


•  Kjøp en høy kvalitet, bolig damp renere som er kraftig nok til å kvitte seg med katten hår. For best mulig verdi, se etter en damp renere som kan brukes til å rengjøre flere overflater i hjemmet, for eksempel møbeltrekk, madrasser, sengetøy, tregulv og fugemasse. I tillegg til å fjerne kattehår, vil hjem damprensere drepe støvmidd, desinfisere overflater og fjerne vanskelige flekker forårsaket av rust og fett.

•  Støvsug tepper grundig for å fjerne skitt på overflaten og katt hår fra teppet fiber før du bruker dampvasker.

•  Følg produsentens instruksjoner for bruk av damp renere og damp tepper i hjemmet ditt grundig for å løsne katten hår som har vært forankret dypt i teppet fiber. Damp renere vil også fjerne innebygde skitt og flekker fra tepper og området tepper.

•  Støvsug tepper igjen for å trekke den løsnet katt hår og annet rusk fra teppet permanent.