Hovudside

Hvordan bli kvitt skadedyr Off av Bringebær

by Walther

Hvordan bli kvitt skadedyr Off av Bringebær

Skadedyr som elsker bringebær anlegget inkluderer et bredt utvalg av insekter. Larver, boremaskiner, biller og mark er blant skapningene som lever av både løvverk og frukten av bringebær anlegget. Skadeinsekter kan føre bladene til å slippe for tidlig, og kan føre til skjemmende og forurensning av bær i seg selv. Bli kvitt skadedyr fra bringebær planter kan forbedre kvaliteten og kvantiteten på din avling.

Bruksanvisning


•  Håndplukk biller og bringebær fruitworms ut av blader og frukt av planter og ødelegge dem i en bøtte med såpevann. Den relativt store størrelsen på disse skadedyr i forhold til boremaskiner, bladlus og larver gjør handpicking et levedyktig alternativ når infestations er lys. Beskytt hendene med hagehansker.

•  Beskjær tilbake og ødelegge canes som er påvirket av boremaskiner og stokk kryp. Skade omfatter sår og visner eller hevelse i stokk. Disse skadedyr overvintrer i og rundt stokk av bringebær i enten egg eller voksne formen.

•  Hold bringebær busker ryddig å bli kvitt skadedyr og hindre videre smitte. Sap biller er tiltrukket av moden frukt; plukke modne bringebær umiddelbart. Till jorden for å bli kvitt larver av skadeinsekter som ligger på lur for neste sesong.

•  Fjern skadedyr fra bringebær med en trygg plantevernmiddel. Forskjellige ingredienser er lovlig for bruk i forskjellige stater, men sjekk etiketten for å sikre de kjemikaliene du bruker er trygge for bringebær planter eller stokk frukter.