Hovudside

Yard Planter for Florida

by Walther

Yard Planter for Florida

Bruke lokale planter i Florida meter for å støtte lokale dyrelivet, foreslår Florida Native Plant Society. The Florida Native Plant samfunnet sier også at bruk av stedegne planter kutter ned på bruken av vann, sprøytemidler og kunstgjødsel i Florida landskapet. Egne planter krever mindre arbeid, slik at huseiere til å bruke mer tid på å nyte deres lite vedlikehold landskapet.

Golden Canna


Golden Canna (Canna flaccida) er en flerårig som kan vokse opp til en høyde på 4 meter. Dette native Florida anlegget produserer 3-tommers brede lyse gule blomster. Gyllen Canna fungerer best i solrike områder med fuktig, fruktbar jord. De kan tolerere delvis skygge. De er ikke tørke tolerant.

Mistflower


Mistflower (Conoclinium coelestinum) er en flerårig som kan vokse opp til en høyde på 2 meter. Denne urfolk Florida anlegget produserer unikt farget rosa-lilla blomster. De flate, fuzzy blomst klynger kan vokse opp til 4 inches bred. Mistflower foretrekker full sol til delvis skygge. Det virker best i fuktig jord. Tørre jordforhold føre til mindre anlegg med færre blomster.

Butterfly Weed


Butterfly luke (Asclepias tuberosa) er en høy urteaktig staude som kan vokse til en høyde på 2 meter. Dette Florida verftet anlegget produserer lys oransje eller røde blomster under midtsommer. Det dør tilbake i vintermånedene, men sakte framgår hver vår. Dette tørke tolerant anlegget presterer best i godt drenert sandjord. Butterfly luke trives i full sol, men tåler svak skygge.

Indian Blanket


Indian Blanket (Gaillardia Purcell), eller teppe blomst, kan vokse opp til en høyde på to meter med en spread nå så bredt som 12 inches. Denne kortvarig flerårig har en mounding vekst vane. Den indiske Blanket Anlegget produserer 3-tommers brede blomster som har en lilla-rose midten omgitt av kobber, rød, oransje eller gule bladene. Frilly indiske teppe blomster blomstre i løpet av sommeren. Planten trives i full sol og tåler varme. Det krever en godt drenert, sandholdig jord.

Carolina Jasmine


Carolina jasmin (Gelsemium sempervirens) er en eviggrønn klatreplante som kan bli opptil 20 meter lang når holdt i et skyggefullt område av Florida landskapet. Når den er dyrket i full sol, dette anlegget har en tendens til å forbli kompakt og buskete. Den svært velduftende, rørformede gule blomster blomstre i slutten av vinteren. Mens tørke tolerant, vil den slippe sine blader under lengre tørkeperioder. Dette raskt voksende vintreet svarer godt til arbeidet med å kontrollere den og trene den til å klatre langs en espalier.

Pink Muhly Grass


Pink Muhly gress (Muhlenbergia kapillærer), eller hairgrass, er en flerårig prydgresset som kan vokse til en høyde på 6 meter og en bredde på 5 meter. Denne lite vedlikehold innfødt Florida anlegget produserer delikate, bølgende masser av rosa blomster om sommeren. Pink Muhly gress tåler tørke, sterk varme og høy luftfuktighet. Anlegget fungerer godt i full sol, men tåler litt lys skygge. Dette prydgresset foretrekker fruktbar, godt drenert jord, men tåler dårlige grunnforhold.