Hovudside

Hvordan å ettermontere Keramiske Avløpsrør

by Walther

Hvordan å ettermontere Keramiske Avløpsrør

Før ankomsten av PVC-rør, keramiske kloakkrør var bygningen standard i bolig VVS. Og mens keramiske kloakkrør har vært kjent for å vare over lengre tid, er de rett og slett ikke like holdbare eller pålitelig som PVC-rør. Over tid kan elementene erodere bort på keramisk materiale, og det er det ikke uvanlig for keramiske kloakkrør å utvikle sprekker. Ettermontering dine keramiske kloakkrør med PVC-rør er arbeidskrevende arbeid, men de pengene du kan spare ved å ta dette prosjektet på deg selv gjør det vel verdt innsatsen.

Bruksanvisning


•  Kontakt vannverket og lage ordninger for å ha vannet stenges midlertidig på den dagen du planlegger å bytte ut rørene. Byen, fylket eller hus tilknytning vannverket vil også være ansvarlig for å installere en ny kloakk felle på gaten og å koble til utgangsledninger til det.

•  Finn ut hvor din kloakk linjen går fra. I de fleste bolighus, kjører avløpsrør fra hoved felle ut til gaten til hoved nabolag linje. Din viktigste kloakk fellen er vanligvis plassert rett utenfor hjemmet, i nærheten av der ditt vaskerom avløpsrør renner ut. Finn fellen ligger i nærheten av gaten eller på kanten av din eiendom linje. Reiser kloakk linjen vil være en rett linje mellom huset kloakk felle og nabolaget felle.

•  Grav ut området rundt hoved felle, i nærheten av hjemmet, først. Koble fra og pakke den gamle keramiske felle. Bruke et par av kanal låser å løsne tilkoblingene.

•  Påfør lim og skyv en PVC-kontakt til bunnen av den nye PVC felle. Skru enden av kontakten er festet til den nye fellen. Fellen blir et T-formet stykke av PVC-rør.

•  Dig en grøft langs ruten hvor eksisterende avløpsrør kjøre. Du ønsker å fullt avsløre den gamle avløpsrør. Bruk en håndholdt øks å fjerne noen røtter hvis du må.

•  Lim den andre enden av fellen og feste en PVC-kontakt og den første lengde av avløpsrøret til enden av fellen. Fortsette å kjøre PVC-rør til du kommer fellen i nærheten av gaten. Igjen, vil vann kraftselskap være ansvarlig for å installere en ny felle på gaten og knytte din linje inn i den.

Tips og advarsler


  • Hvis din kloakk linje kjører under oppkjørselen eller annen asfaltert område, må du leie en sement entreprenør for å grave opp og re-legge asfalterte områder. Med mindre du faktisk har et utbrudd, sprukket eller skadet på annen måte keramisk avløpsrør, ettermontering når du må grave et asfaltert område er kostnads ​​uoverkommelige.