Hovudside

Hvordan bygge utvendig trapp

by Walther

Hvordan bygge utvendig trapp

Bygge utvendig trapp er ikke så komplisert en oppgave som det en gang var. Ankomsten av precut strin eliminerer behovet for å gjøre vanskelige beregninger og lage gjentatte kutt. Strin er tilgjengelig på en rekke lengder for å møte omtrent alle trappe behov og finnes i de fleste hjem forbedring butikker eller trelast meter. Når du bygger trappa få dem torget, rett og nivået er den viktigste delen. Det er også nyttig å ha en assistent under bygging.

Bruksanvisning


•  Mål åpningen der du vil ha trappen installert med et målebånd. Trekk fra 3 inches fra målingen for å imøtekomme de stringere. Bruk en sirkelsag for å skjære en 2-av-4 bord for å passe inn i dette rommet. Markere denne plasseringen for montering bord til huset.

•  Bor på 3/4-tommers hull gjennom 4-tommers side av brettet og inn i huset ramme på stillingen merket. Plasser disse hullene ca hver 4-6-inches å fordele belastningen.

•  Hold brettet på plass og bruke en pipenøkkel for å stramme 3/4 tommers lag skruer med skiver gjennom brettet inn i huset rammen. Sjekk styret å sørge for at det er nivået før du installerer den.

•  Posisjons tilskårne vanger lenge nok til å nå bakken i flukt mot den side av monteringsbordet. De bør hvile jevnt mot stykke på begge sider. Kontroller posisjonen med et nivå og snekker torg for å sikre riktig plassering. Hammer 3-tommers vridd spiker gjennom den side av stringer og inn i brettet. For inne stringere, avskåret 1 1/2-inches fra endene av stringer og tånegl den i flukt med montering bord.

•  Mål avstanden mellom de to ytre kanter av vangene, og skjære et stykke av to-til-fire til spiker til bunnen av hver av vangene for å holde dem sammen som en enhet. For lengre trappelengder bære ytterligere stag styrene hver 4-meter ned på baksiden av trappen.

•  Tilsett 2-inches til avstanden tidligere målt mellom stringere, og kutte to 4-by-seks stykker for hvert trinn. Å ha to stykker per trinn bidrar til å redusere risikoen for å bøye seg eller sprekker for større brett. Plasser bordene slik at det er 1-tommers overheng på hver side og kjøre minst to vridd spiker ned gjennom skrittet og inn i vanger.

Tips og advarsler


  • Bruk en snekker torg når du plasserer trinnene, slik at de er firkantet til string.
  • Det er akseptabelt å bruke skruer i stedet for vridde spiker hvis ønskelig.
  • Hvis feste montering bord til murstein, lage hullene ved å bruke en skikkelig mur bit og passer ankere i hullene.
  • Vær forsiktig og vernebriller når du skjærer i styrene til riktig størrelse for å unngå utilsiktet skade.