Hovudside

Hvordan få lim fra Rat Trap Av en Linoleum Floor

by Walther

Rotte feller kommer i den tradisjonelle fjærbelastet stil eller i en mer moderne klebrig felle stil. En klebrig felle har en meget selvklebende lim på overflaten av den felle som gnagere blir sittende fast i når den prøver å spise agnet. I prosessen med å fange rotter, kan fellen flip over, forårsaker lim for å sette seg fast til linoleum gulvet. Fjerne rottefelle lim fra en linoleum gulv krever bruk av spesielle materialer og prosedyrer.

Bruksanvisning


•  Trekk fellen opp fra gulvet. Bruk en sparkel å skrape den hvis den ikke vil trekke av for hånd.

•  Spray en oljebasert smøremiddel som WD-40 i området av gulvet påvirkes av limet. Suge området med glidemiddel og la den sitte i 15 til 20 minutter. Smøremiddel vil bryte ned limet og gjøre det lettere å skrape av gulvet.

•  Skrap limet fra gulvet med en sparkel. Tørk av lim utenfor kanten av sparkel på en gammel fille med hver passerer du gjør. Spray mer smøremiddel på området som du skrape om nødvendig. Fortsette denne prosess inntil limet er blitt fjernet fra overflaten.

•  Spray en all-purpose renere på området, og tørk av med en klut for å fjerne eventuelle gjenværende smøremiddel eller lim.