Hovudside

Enkel Hjelp med Toalett Repair

by Walther

Huseiere stadig vedlikeholde og reparere deres eiendom, og mens kompliserte reparasjoner er best overlatt til fagfolk, kan noen hjemme reparasjoner gjøres uten noen tidligere erfaring. Blant disse enkle reparasjoner er de fleste toalettproblemer. Når et toalett løper eller springer lekk, kan et hus lett reparere det i noen få enkle trinn. Alt som trengs er en pre-pakket reparasjonssett og litt tid.

Bruksanvisning


•  Kjøp et toalett reparasjonssett fra en hjemme-forbedring butikken eller jernvarehandel. Prisene varierer fra $ 18 til $ 25. Disse pakkene inkluderer vanligvis en flapper, flush ventil, fyll ventil, flusher og medfølgende bolter og pakninger.

•  Legg et håndkle under tanken bak toalettet som en forholdsregel, og for å fange noen dryppende vann. Slå av vann ved bunnen av toalettet. Skylle den og fjerne lokket fra toppen.

•  Bruk et håndkle å svamp eventuelle gjenværende vann i tanken. Deretter løsne plast vingemutteren under tanken forsiktig for å sikre at ingen vann drypper. Fjerne innholdet fra innsiden av tanken med tang.

•  Sett innholdet med dem i toalettet reparasjonssett. Skru og erstatte den vertikale fylleventil, som er festet til innsiden av tanken. Skru av bunnventilen og flapper montering og sette de nye komponentene. Sakte skru på vannet for å fylle tanken.

•  Bruk en lommelykt for å inspisere for lekkasjer rundt utenfor pakning og vingemutteren der rørene går inn i bunnen av tanken. Spyl toalettet en gang eller to, slik at det å fylle helt i mellom for å sikre at ingen lekker fortsatt.