Hovudside

Grunner Plant bladene er å snu Gul

by Walther

Grunner Plant bladene er å snu Gul

Bladene av en plante er vanligvis den første delen å gulne og signalisere et problem i vekstforhold. Fordi grønne blader er forbundet med en sunn og sprek plante, finne din plante løvverk gulfarging eller plankegjerde i farger skaper bekymring. Identifisere symptomer for hver sak hjelper deg behandle problemet på riktig måte slik at anlegget gjenvinner helse.

Skadedyr


Bladlus, edderkopp midd, snutebiller, rot nematoder og skala er eksempler på skadedyr som skader plante blader eller røtter, forårsaker løvverk å se gul ut og visnet eller flat. Selv om skadene varierer i henhold til type skadedyr, er en generell reduksjon i anlegget helse og kraft og forkrøplet vekst observerbar. Unnlatelse av å kontrollere angrep øker stress på anlegget, slik at det er utsatt for sykdomsspredning organismer ansvarlig for blad farsotter, anthracnose og rust. Behandle symptomer på skadedyrangrep og skader umiddelbart for å hindre spredning.

Uriktig Sollys


For mye eller for lite sollys fører bladene å gulne. Direkte eksponering for sollys årsaker løvverk å dukke opp sol-skåldet og brent, blir brune og faller av hvis ubehandlet. Transplantere anlegget til et sted som best oppfyller sine sollys krav. Omvendt, bladene i bunnen av en plante som regel blir gule og faller av på grunn av dårlig sollys eksponering. Skyggen av toppen, tett vekst av anlegget, disse bladene får bare beskjeden lys som forstyrrer i fotosyntesen. Klipp av den løvverk eller stilkene på toppen og midten av plantens baldakin å forbedre eller øke sollys penetrasjon til bladene på basen. Også fjerne lavthengende grener av nærliggende planter som skygge anlegget ditt.

Kulturelle praksiser


Utilbørlig kulturelle praksiser øke belastningen på anlegget, slik at løvverk å gulne. Sjekk hvor mye vann og gjødsel anlegget ditt behov. Svingninger i vanning praksis øker stress på anlegget, som betyr overwatering eller danner et basseng med vann på anlegget base. Ideelt sett vokse til anlegget på et godt drenerende sted og vanne den med en soaker slange eller drypp vanning systemet når jordoverflaten føles tørr. Mens en generell gulning indikerer lav nitrogen, gule blad marginer som til slutt blir brune indikere gjødsel brenne på grunn av overflødig nitrogen. Følg en vanlig gjødsel program for å unngå over- eller under befruktning. Spyle potteplante med vann hver måned for å igle akkumulert salter fra dreneringshull. Jernmangel, eller jern bleksot, fører til at bladareal mellom årer å gulne mens vener forbli grønn. Behandle problemet med foliar spray av jernchelat hver to til tre dager for tre uker, eller inntil kurert.

Betraktninger


Fysisk skade fører bladene å gulne og slipp tidlig. Tørr jord, eksponering for kulde og fallende rotsystemer føre bladene å gulne. Dårlig drenering eller tung jord som holder vann gir begrenset oksygen til røttene, forårsaker gule blader. Transplant sjokk, eksponering for giftige gasser og sykdom er andre faktorer ansvarlig for gulning plante løvverk.